2Solar blog

De ideale tijd

voor de verkoop

van warmtepompen

warmtepomp

Waarom is nu de ideale tijd om je te verdiepen in de verkoop en installatie van warmtepompen?

Simpel: je kunt meer omzet genereren door je bestaande klanten te helpen met verdere verduurzaming.

Waarom warmtepompen?

✔️ “Met 8 zonnepanelen kan een gemiddeld huishouden een hybride warmtepomp van 4 kilowattpiek van groene stroom voorzien.” (Rick Bruins– Solar Magazine).
✔️ In de eerste helft van 2023 al, zijn er 85.000 warmtepompen verkocht (Solar Magazine). Een flink aandeel hiervan wordt al door 2Solar gebruikers verkocht.
✔️ Door ook warmtepompen aan te bieden, word je minder afhankelijk van alleen de verkoop en/of installatie van zonnepanelen.

Hoe?

Bij 2Solar hebben veel gebruikers in de loop der jaren een loyaal klantenbestand opgebouwd. Slimme 2Solar-gebruikers benutten nu het platform om hun klanten gemakkelijk en snel producten voor verdere verduurzaming aan te bieden, waaronder laadpalen en warmtepompen.

De pitch is eenvoudig: “Meer eigen zonnestroom gebruiken terwijl je verder verduurzaamt”.

We ondersteunen alle warmtepomp merken, maar zien o.a. dat RemehaInventum Technologies, Loria, Techneco Elga, Daikin Europe, Aplha-innotec veel verkocht worden.

Waar moet ik op letten?

Warmtepomp installaties zijn, in tegenstelling tot pv installaties, vaak niet standaard. Daarom is het belangrijk om de juiste kennis op te bouwen binnen de organisatie of samen te werken met warmtepomp specialisten. Daarnaast is het belangrijk om je bedrijfsprocessen goed in te richten. Hier kan 2Solar je bij ondersteunen.

Wil je ook bijdragen aan deze ontwikkeling?

Neem dan contact op met je accountmanager. Ben je nog geen klant, neem dan gerust contact op.