2Solar Monitoring module

Oók na oplevering
zicht en grip
op uw installaties

Controleer en beheer uw zonnepanelen installaties op afstand én op elk moment. Handig voor u en een aantrekkelijke service voor uw klant.

ontdek meer
Group Created with Sketch. Monitoring
Beheer uw installaties

Status, service, storing: altijd in controle met de monitoring tool

Uw projecten zijn afgerond na oplevering, de controle en service gaan gewoon door. Heel eenvoudig met de monitoring tool. Realtime inzicht in data, automatische meldingen bij defects, alerts wanneer het systeem aan of uit staat. Ook dat is 2Solar.

Monitoring

Controle over zonnesystemen

Haalt uw klant het maximale uit zijn zonnesysteem? Kan de opbrengst van zijn panelen omhoog? 2Solar meet en registreert. Per maand, week of dag ziet u wat de situatie is én wat er beter kan. Zo beschikt u altijd over actuele input voor excellente adviezen en service.
Op de hoogte

Automatische meldingen

Geen langdurige defecten of uitval meer, want met 2Solar weet u zeker dat alles werkt. U ontvangt automatische meldingen als uw installatie niet goed functioneert. Opbrengst, netspanning of signaal, met deze tool ziet u het allemaal.

Altijd inzicht

Inzicht. Altijd en overal

Waar u ook bent, wanneer u ook informatie wilt: 2Solar is een online oplossing, dus u heeft altijd en overal toegang tot uw data. Inzicht wanneer het nodig is, controle wanneer u wilt. Uw data wordt overigens bewaard en bewaakt op een server in Nederland. Veilig en dichtbij.
Alerts

Aan/uit alerts installatie

Een duurzaam zonnesysteem is een systeem dat werkt. Of op z’n minst aanstaat. Daarom bevat de monitoring tool automatische aan/uit alerts. Zo weet u zeker dat uw klant het maximale uit zijn zonnepanelen haalt.

Snelle service & korte lijnen

Implementatie & Support

Één week gratis proberen

icon/product/rapportage Created with Sketch.
Rapportage
Rapportage

Leads, statussen, statistieken en managementinformatie. Ga voor optimaal overzicht en inzicht, op elk moment.

Bekijk product
Icon Created with Sketch.
CRM
CRM & Workflow

Klanten, projecten, relaties, verkoop: alle data op één plek. Overzicht, inzicht en grip voor iedereen in uw bedrijf.

Bekijk product
FD Gazellen 2019-2023