Software voor

laadpaalinstallaties

Beheer alles op één centrale plek, ook je processen rondom laadpalen! 

Ontdek meer
Group Created with Sketch. CRM Ontwerp Offerte Oplevering Schouw Planning

Alles op één plek

De vraag naar laadpaal oplossingen neemt in rap tempo toe.

2Solar heeft daarom een uitgebreid platform ontwikkeld die installateurs van duurzame producten kunnen gebruiken om onder andere de installaties van laadpalen te beheren. Hier kun je efficiënt en effectief werken, van eerste klantcontact tot en met de nazorg.  

Lees hieronder meer over de mogelijkheden of neem direct contact met ons op!

Geen extra opstartkosten

Implementatie & Support

Twee weken gratis proberen

Laadpalen

Volledig verkoopproces

Bij 2Solar bieden we een unieke en uitgebreid platform voor installateurs van laadpalen. Ons systeem stelt de gebruiker in staat om het volledige verkoopproces te beheren op één centrale plek. Zo kunnen er in 2Solar niet alleen zonnepaneel- een laadpaal installaties worden beheerd, maar ook processen voor andere duurzame energieproducten zoals warmtepompen.

Vraag gemakkelijk en snel de benodigde specificaties uit  

Van de benodigde elektriciteitsaansluiting, de afstand tot de elektriciteitsmeter, de aanleg van de stroomtoevoer en meer. Vraag de benodigde informatie uit bij jouw klant en evalueer voorafgaand de situatie om te bepalen wat voor soort laadpaal nodig is. De uitvraag kan geheel aangepast worden aan de informatie die je nodig hebt voor de plaatsing. 
Alle uitgevraagde informatie inclusief foto’s kunnen direct worden opgeslagen in de omgeving van je klant. Zo zorgt je ervoor dat er geen data verloren gaat, kun je direct schakelen met kantoor en zorg je voor een complete overdracht naar de monteur. 

Selecteer rechtstreeks het juiste type laadpaal en merk 

Door onze koppeling met de datasheets van fabrikanten, kunnen automatisch de juiste laadpaal en complete materiaallijst worden opgesteld. Hiermee wordt niet alleen het oriëntatieproces voor de klant versoepeld, maar kunnen ook snel offertes worden opgemaakt door deze informatie direct toe te voegen. Met de offerte module kan een volledig overzicht van de kosten voor aanschaf, installatie en onderhoud worden gecreëerd. 

Bepaal de optimale plaatsing van de laadpaal met behulp van beschikbare data

Door in te zoomen via satellietfoto’s kan hiernaast een duidelijk beeld worden geschetst van de situatie ter plaatse. Zo kunnen de juiste materialen worden meegegeven aan de monteurs.  

Ontdek de producten én alle voordelen!

Ontdek meer over de modules die we aanbieden of neem direct contact op om te zien of we jouw bedrijf kunnen helpen met het beheren van laadpaal installaties!