Moeiteloos legplan intekenen

Legplan
intekenen in
1 – 2 – 3 minuten

Snel een compleet legplan intekenen. Het kan. Met de 2Solar ontwerp module wordt het intekenen van zonnepanelen heel makkelijk. U hoeft er zelfs niet meer het dak voor op.

ontdek meer
Group Created with Sketch. Ontwerp
Uniek, intuïtief en compleet

Ontwerp tot wel 5.000 panelen per legplan.
Op maat én in no time

Moeiteloos een legplan intekenen. Onze software doet het werk voor u. Geef aan met welke zonnepanelen u werkt en de rest wordt automatisch berekend. Afmetingen, rijafstand, opbrengst, alles. De hellingshoek en schaduwimpact? Ook die berekent u eenvoudig en snel.

De maximale opbrengst, die wilt u al uw klanten bieden. Met 2Solar software berekent u eenvoudig de schaduwimpact. PVGIS software, LiDAR 3D data en scherpe luchtfoto’s brengen elke situatie helder in beeld. Voor u én uw klant. Een animatie van een 24-uurs cyclus toont elke schaduwstand, tot in de details.

Voor elk dak een accuraat legplan. Ook voor daken die er nog niet zijn: nieuwbouw. Van flatgebouw tot bedrijfspand; met 2Solar software tekent u de toekomstige situatie in op een wit raster. Zo brengt u het te bouwen dak nu al nauwkeurig in beeld en heeft u alle input voor een offerte op maat en een aanbod dat klopt.

Waarmee brengt u de daken van uw project in beeld? PDOK, Cyclomedia, Google Maps? Of werkt u beter en sneller met BAG van het Kadaster of OpenStreetMap? Met onze software heeft u de keuze. 2Solar beweegt immers met u mee.

Gratis proberen

Snelle service & korte lijnen

Implementatie & Support

Één week gratis proberen

Snelle omvormer selectie

De juiste omvormer bij uw zonnepanelen. Met 2Solar kiest u de beste omvormer voor uw legplan. En natuurlijk gaan we uit van uw assortiment en prijslijst, die staan immers ook in 2Solar. Eén tool voor al uw processen!
Meetfuncties

Uitgebreide meetfuncties

Uitgebreid en nauwkeurig, daar draait het om bij de meetfuncties. Op de heldere luchtfoto’s ziet u naast de daken óók de details. Objecten zoals schoorstenen en hemelwaterafvoersystemen. Zo maakt u van elke tekening een gedetailleerd plan. Perfecte input voor elke offerte en installateur.

Stringverdeling

Een groot project met grote hoeveelheden zonnepanelen? Dan weet u het: daar komt stringverdeling bij kijken. 2Solar software geeft u de tools om de juiste schakeling te berekenen. Natuurlijk ook op basis van ligging, schaduwimpact, hellingshoeken. Alle informatie zit immers in uw 2Solar.

Exacte data, goed advies

Legplannen en opbrengstberekeningen, u maakt ze snel en eenvoudig. Voor nieuwbouw-, grote zakelijke en particuliere projecten. De uitgebreide en nauwkeurige software levert u precies wat u nodig heeft: exacte data voor een scherp advies.
Ontwerp Created with Sketch.
Ontwerp
Ontwerp

De slimste intekenmodule: teken zonnepanelen in op actuele luchtfoto’s en maak legplannen in 3 minuten.

Bekijk product
Schouw Created with Sketch.
Schouw
Schouw

Elke schouw eenvoudig op uw smartphone, tablet of laptop. Eén keer invullen, alle info bij elkaar en bij de hand.

Bekijk product
Alle producten
FD Gazellen 2019-2023