Moeiteloos legplan intekenen

Legplan
intekenen in
1 – 2 – 3 minuten

Snel een compleet legplan intekenen. Het kan. Met de 2Solar ontwerp module wordt het intekenen van zonnepanelen heel makkelijk. U hoeft er zelfs niet meer het dak voor op.

ontdek meer
Group Created with Sketch. Ontwerp
Uniek, intuïtief en compleet

Ontwerp tot wel 5.000 panelen per legplan.
Op maat én in no time

Moeiteloos een legplan intekenen. Onze software doet het werk voor u. Geef aan met welke zonnepanelen u werkt en de rest wordt automatisch berekend. Afmetingen, rijafstand, opbrengst, alles. De hellingshoek en schaduwimpact? Ook die berekent u eenvoudig en snel.

Snelle service & korte lijnen

Implementatie & Support

Één week gratis proberen

Snelle omvormer selectie

De juiste omvormer bij uw zonnepanelen. Met 2Solar kiest u de beste omvormer voor uw legplan. En natuurlijk gaan we uit van uw assortiment en prijslijst, die staan immers ook in 2Solar. Eén tool voor al uw processen!
Meetfuncties

Uitgebreide meetfuncties

Uitgebreid en nauwkeurig, daar draait het om bij de meetfuncties. Op de heldere luchtfoto’s ziet u naast de daken óók de details. Objecten zoals schoorstenen en hemelwaterafvoersystemen. Zo maakt u van elke tekening een gedetailleerd plan. Perfecte input voor elke offerte en installateur.

Stringverdeling

Een groot project met grote hoeveelheden zonnepanelen? Dan weet u het: daar komt stringverdeling bij kijken. 2Solar software geeft u de tools om de juiste schakeling te berekenen. Natuurlijk ook op basis van ligging, schaduwimpact, hellingshoeken. Alle informatie zit immers in uw 2Solar.

Exacte data, goed advies

Legplannen en opbrengstberekeningen, u maakt ze snel en eenvoudig. Voor nieuwbouw-, grote zakelijke en particuliere projecten. De uitgebreide en nauwkeurige software levert u precies wat u nodig heeft: exacte data voor een scherp advies.
Icon Created with Sketch.
CRM
CRM

Klanten, projecten, relaties, verkoop: alle data op één plek. Overzicht, inzicht en grip voor iedereen in uw bedrijf.

Bekijk product
Schouw Created with Sketch.
Schouw
Schouw

Elke schouw eenvoudig op uw smartphone, tablet of laptop. Eén keer invullen, alle info bij elkaar en bij de hand.

Bekijk product
FD Gazellen 2019-2023