Wij worden Sollit

Wij worden Sollit

Jouw solide partner voor groei

We zijn verheugd bekend te maken dat we onze bedrijfsnaam gaan veranderen.  

2Solar software, een naam die synoniem staat voor het toonaangevende alles-in-één softwareplatform voor zonne-energie in de Benelux, begint aan een nieuw hoofdstuk. We wijzigen onze naam naar ‘2Solar by Sollit’ en zullen uiteindelijk ‘Sollit’ omarmen als onze nieuwe identiteit.    

Al meer dan tien jaar ondersteunt 2Solar meer dan 850 bedrijven die zich bezighouden met de verkoop, installatie en het servicen van zonne-energiesystemen. Ons doel is om onze klanten te blijven helpen bij het genereren van structurele omzet- en winstgroei.  

In de afgelopen anderhalf jaar hebben we de functionaliteit van ons platform verder uitgebreid. Het biedt nu de mogelijkheid om meerdere duurzame energieproducten zoals warmtepompen, laadpalen en batterijen te verkopen, installeren en servicen.  

Dit is ook de reden dat we onze naam veranderen…

Met 2Solar by Sollit, en straks met Sollit, beloven we jouw solide partner voor groei te blijven voor de verkoop, installatie, monitoring en service van alle producten die jouw bedrijf aanbiedt om zowel de particulieren als de klein zakelijke markt te verduurzamen. 

Werk slimmer en efficiënter met 2Solar by Sollit en versnel samen met ons de energie transitie.  

Blijf ons volgen voor meer informatie over de rebranding. 

Frequently Asked Questions

Wanneer veranderen jullie je naam volledig in Sollit?2024-03-07T14:13:46+00:00

Wij verwachten dat de verandering ergens in september zal plaatsvinden. Op de dag van de naamswijziging informeren wij jou hierover. 

Wat betekent deze verandering voor mij?2024-03-07T14:13:38+00:00

In september verandert de naam van onze juridische entiteit in Sollit. Dit wordt bijgewerkt in al onze documenten en bankafschriften. Uiteraard zullen al onze kanalen (website, social media, 2Solar-app) ook het logo en de kleuren veranderen om onze nieuwe merkidentiteit weer te geven. 

Zullen er wijzigingen in de software plaatsvinden?2024-03-07T11:38:12+00:00

Jij zult geen verandering merken in de werking van de software. Je zult vanaf de dag van de rebranding een verandering in logo en kleur zien om ons nieuwe merk weer te geven, en de software blijft werken zoals vóór de naamsverandering. Ons platform zal stapsgewijs verder worden verrijkt met nieuwe functionaliteit en verbeterde gebruikerservaring. 

Wat is Sollit?2024-03-12T21:10:45+00:00

Sollit is 2Solar. Wij bieden jou dezelfde service en een geëvolueerd product onder een nieuwe naam. Bekijk het Sollit-manifest op Sollit.com. 

2024-04-26T12:55:10+00:00
Ga naar de bovenkant