2Solar Oplevering Module

Opleveren, checken
en weer door

Checklisten, afleverdocumenten, materiaallijsten, opleverrapporten: alles in 2Solar, alles bij de hand. Voor u en uw vakmensen.

ontdek meer
Group Created with Sketch. Oplevering
De hoogste kwaliteit

Volledig leveren, perfect opleveren
met de 2Solar Oplever module

Goed voor elkaar. Of eigenlijk: perfect voor elkaar. De 2Solar Oplever module denkt namelijk aan alles, zodat u uw project zorgeloos en foutloos oplevert. Van montageplanning tot gereed melden, van checklist tot online ondertekening voor akkoord. U regelt het eenvoudig en snel, gewoon op uw tablet of mobiel.

Digitaal gereedmelden

Is de installatie of montage klaar? Maak er eenvoudig melding van in 2Solar. Uw monteurs en installateurs hebben hier alle nodige informatie en documenten voor handen. De melding wordt meteen opgeslagen. En u kunt door naar de volgende stap in uw workflow.
Digitale checklist

Checklisten invullen

Zonnepanelen geïnstalleerd en uw project afgerond? Loop alles na met onze digitale checklisten. Een handige én complete online tool voor uw volledige opleverproces. Een kwestie van afvinken, invullen, rechtstreeks foto’s uploaden en klaar. Alles staat in 2Solar.

Korte lijnen & snelle service

Implementatie & Support

Één week gratis proberen

Sign2Cloud

Online ondertekenen

Maak het uw monteurs, installateurs en klanten gemakkelijk, laat uw opleverdocumenten digitaal ondertekenen in de veilige Sign2Cloud omgeving. Uw klant ontvangt het getekende opleverdocument per mail en u heeft het document meteen in 2Solar. Goed geregeld!
Alle devices

Op smartphone en tablet

Kies voor praktisch en snel, doe elke oplevering gewoon op uw tablet of smartphone. Die heeft u immers altijd bij u. Zo heeft u alle opleveringsdata en -documenten overal tot uw beschikking. Wel zo handig en volledig.
Inzicht

Inzien montageplanning

Met de Oplevering module kunt u altijd en overal online de planning van al uw montageklussen inzien. Van voorlopige planning tot levermomenten van materialen tot de status van elk lopend project. U heeft het helder in beeld en stevig in handen.
Voorbereiding

Downloads werkvoorbereiding

Project- en schouwinformatie, materialen en legplannen overal en op elk moment beschikbaar. Voor iedereen die betrokken is tijdens en bij afronding van het project: u en uw (externe) installatie en montageteams.
Factuur Created with Sketch.
Facturatie
Facturatie

In enkele kliks van offerte naar factuur. In uw huisstijl natuurlijk. En gekoppeld aan uw bestaande pakketten.

Bekijk product
Planning Created with Sketch.
Planning
Planning

Mensen en teams, installaties en service, sales en emails. Alles plant u met gemak en maximaal overzicht.

Bekijk product
FD Gazellen 2019-2023