Software voor de installatie van zonnepanelen

Beheer alles op één centrale plek, waaronder
je processen rondom de installatie van zonnepanelen! 

Ontdek meer
Group Created with Sketch. CRM Ontwerp Offerte Oplevering Schouw Planning

Vereenvoudig je zonnepaneel installatie- en verkoopporcessen met 2Solar software 

2Solar heeft een uniek en uitgebreid platform ontwikkeld, speciaal voor installateurs van zonnepanelen. Met onze 10 jaar expertise en kennis van de markt groeien we samen met onze klanten. Met ons alles-in-één softwareplatform kun je binnen enkele minuten legplannen voor zonnepanelen maken en offertes versturen.   

Ontdek hieronder hoe het werkt of vraag een demo aan met een van onze specialisten. 

Software voor zonne-installateurs 

Als je voor 2Solar kiest, kies je voor efficiëntie. Onze software doet het werk voor jou door je in staat te stellen in een handomdraai een plattegrond voor zonnepanelen te ontwerpen. Selecteer eenvoudig de zonnepanelen waarmee je wilt werken en gebruik onze zonnepaneel ontwerptool om in kaart te brengen waar je de zonnepanelen wilt installeren. Het systeem berekent eenvoudig de hellingshoek, de schaduwimpact in de omgeving en de terugverdientijd voor jou.   

Bepaal de optimale plaatsing voor het zonnepaneel met behulp van beschikbare gegevens in onze software 

De hoogwaardige luchtfoto’s in 2Solar zorgen ervoor dat je altijd een goed beeld hebt van het dak van je klant, zelfs voordat je ter plaatse bent. Hierdoor kun je zowel kleine zonnepaneel projecten als grote zonnepaneel projecten ontwerpen. Dit vermindert meetfouten en jouw klant heeft een duidelijk beeld van wat er gaat gebeuren.   

Selecteer meteen het juiste type zonnepaneel en montagematerialen 

Het juiste zonnepaneel en de volledige materiaallijst worden automatisch gegenereerd via onze link naar de gegevensbladen van de fabrikant. Dit vergemakkelijkt het oriëntatieproces voor uw klanten en maakt ook snelle offertes mogelijk door deze informatie direct toe te voegen. Met de offerte module kan een compleet overzicht van de kosten voor aanschaf, installatie en onderhoud worden gemaakt. 

Geen extra opstartkosten

Implementatie & ondersteuning

Implementatie & ondersteuning

Vereenvoudig al je duurzame energie-installatieprojecten

Vanaf het begin is ons platform ontworpen rondom de installatie van zonnepanelen. Met ons systeem kunnen gebruikers echter het hele verkoopproces op één centrale locatie beheren. Zo kunnen niet alleen zonnepaneelinstallaties in 2Solar worden beheerd, maar ook de installaties van andere duurzame energieproducten zoals: warmtepompen, EV-laadpalen en batterijen. 

Meer winst, minder kosten 

Van lead tot offerte, van aanmelden zonnepanelen tot planning, van plaatsing tot facturatie. 2Solar software vereenvoudigt en stroomlijnt elke fase in je proces. Minder handelingen, hogere productiviteit en naadloze aansluiting tussen alle handelingen en partijen in de keten. 

Sneller, slimmer en efficiënter werken betekent lagere kosten en een hogere omzet. Zo eenvoudig is het. 

Ontdek onze producten en alle voordelen!

Ontdek meer over de modules die we aanbieden of neem direct contact met ons op om te zien of we jouw bedrijf kunnen helpen met het beheren van zonnepaneel installatie projecten.