2Solar Schouw module

Digitale schouw,
voor de installateur
van vandaag

Vergeet papier, ga digitaal. Vanaf nu doet u elke schouw eenvoudig op uw smartphone, tablet of laptop. Eén keer invullen, alle info bij elkaar en bij de hand.

ontdek meer
Group Created with Sketch. Schouw
Digitaal en in de cloud

Uw schouwformulier en alle data altijd bij de hand

Werk sneller en slimmer met de 2Solar Schouwmodule. Van schouw tot opleverrapport, elke stap is digitaal. Uw smartphone of tablet is uw schouwformulier, zo heeft u het altijd op zak. Waar en wanneer u de schouw ook opneemt of de informatie raadpleegt.

Digitaal schouwformulier

Digitaal is het helemaal. Vooral wanneer het om de schouw gaat, kiest u voor gemak en duidelijkheid. Het digitale schouwformulier is online toegankelijk via uw tablet of mobiel, heeft heldere invulvelden én is volledig aan te passen naar uw werkwijze. Speciaal voor de installateur van vandaag en morgen.

Uw data direct in 2Solar

Waar u de digitale schouw ook opneemt, alle data die u invoert staat meteen in 2Solar. Locatiegegevens, specificaties en foto’s, alles is beschikbaar voor de volgende stap in uw workflow. Op één plek verzameld, dus bereikbaar voor u en uw collega’s. Voor de salesafdeling bijvoorbeeld, offertes zijn zo gemaakt!

Snelle service & korte lijnen

Implementatie & Support

Één week gratis proberen

Aanpasbaar

Pas aan naar uw wensen

Uw werkwijze en wensen staan voorop bij 2Solar. De schouwformulieren zijn daarom volledig aan te passen naar hoe u het liefst en gemakkelijkst werkt. Invulvelden die u niet nodig heeft, halen we weg. En wat u mist, voegen we toe. Maatwerk dus. Dat werkt altijd het best!

Alle foto’s direct uploaden

Alle foto’s die u tijdens de schouw maakt, zet u meteen in 2Solar. Snel uploaden, direct bij de juiste klant en het juiste project. En beschikbaar voor al uw collega’s. Foto’s bewaren op uw mobiel is dus echt niet meer nodig. Dat scheelt tijd en ruimte.

Voor smartphone en tablet

Geen papier, maar gewoon op uw tablet of smartphone. Die heeft u immers altijd bij u. 2Solar schouwformulieren zijn compatible met vrijwel elk device. Zo heeft u eigenlijk uw kantoor op zak. Praktisch dus, voor u en uw collega’s, want alle data staat meteen – en veilig! – op de server.
Ontwerp Created with Sketch.
Ontwerp
Ontwerp

De slimste intekenmodule: teken zonnepanelen in op actuele luchtfoto’s en maak legplannen in 3 minuten.

Bekijk product
Offerte Created with Sketch.
Offerte
Offerte

Maak uw offertes slimmer en sneller met data uit uw legplan, automatische berekeningen en heldere templates.

Bekijk product
FD Gazellen 2019-2023