Service als verdienmodel: 2Solar’s oplossing

ontdek meer
Group Created with Sketch. Service oplossing

Grijp de kans om service te transformeren tot een winstgevend verdienmodel

Het aanbieden van services is niet alleen een manier om inkomsten te genereren, maar ook om een trouwe klantenkring op te bouwen en de werklast effectief te beheren. Wil je je services optimaal inzetten en tegelijkertijd beheersbaar houden? Met 2Solar’s uitgebreide serviceoplossing ben je klaar om alle uitdagingen aan te gaan en je installatiebedrijf naar nieuwe hoogten te tillen. 

Bouw aan terugkerende inkomsten

Verhoog de klanttevredenheid

Toon professionaliteit en betrouwbaarheid

Ontdek hoe 2Solar jou kan helpen

1. Bouw aan terugkerende inkomsten: Met ons gestroomlijnde proces voor het opstellen en beheren van servicecontracten, leg je de basis voor langdurige relaties met klanten.

2. Verlaag de kosten: Door het aantal services te verminderen en efficiënte workflows op te zetten, optimaliseer je je bedrijfskosten zonder in te leveren op kwaliteit.

3. Verhoog de klanttevredenheid: Efficiënt beheer van inkomende serviceverzoeken zorgt voor snelle reactietijden en tevreden klanten die weten dat ze op je kunnen rekenen.

Optimaliseer klantenloyaliteit met servicecontracten 

Door servicecontracten aan te bieden, leg je een stevige basis voor langdurige relaties met je klanten, wat essentieel is voor toekomstige zaken. Met 2Solar’s CRM-systeem beheer je je serviceleads moeiteloos. Je krijgt een helder overzicht van elke aanvraag, inclusief alle relevante informatie over de installatie en dankzij geautomatiseerde workflows worden handmatige taken geminimaliseerd. Kortom, met onze oplossingen ben je verzekerd van efficiëntie en een gestroomlijnd proces voor het beheren van servicecontracten. 

Snel en op maat

Bij 2Solar wordt het maken en beheren van servicecontracten een moeiteloze taak. Maak gebruik van gepersonaliseerde templates, pas deze aan naar de specifieke wensen van de klant en laat ze vervolgens eenvoudig online ondertekenen in onze veilige Sign2Cloud omgeving. Het is gemakkelijk voor jou en overzichtelijk voor je klant. Zo ben je verzekerd van snelle en op maat gemaakte servicecontracten die voldoen aan de behoeften van zowel jou als je klanten. 

SEPA-contracten

Wil je aan de slag met automatische incasso’s? Met onze SEPA-formulieren kunnen je klanten eenvoudig toestemming geven voor automatische incasso’s. Ze kunnen het document veilig online ondertekenen via Sign2Cloud en direct hun IBAN-nummer invullen.  

Service Lead Management

Service Lead Management draait om goede nazorg. Met 2Solar geef je je bedrijf en team focus voor opvolging en inzichten in de stand van zaken. Van aanvraag tot oplevering, houd je volledige controle over het proces en bied je een naadloze ervaring voor zowel klanten als installateurs. 

Ontdek het gestroomlijnde serviceproces van 2Solar: van het toevoegen van service leads tot het leveren van hoogwaardige diensten. Hoe je services aanbiedt en afhandelt via 2Solar, kun je geheel naar eigen wensen inrichten. 

Verhoog de kwaliteit van zowel je installaties als je serviceprestaties

Om je services winstgevend te maken of te behouden, is het essentieel om het aantal services te verminderen en voortdurend je processen te verbeteren. Met 2Solar kun je informatie verzamelen in één overzicht en een efficiënt proces opzetten om uitdagingen te identificeren en aan te pakken. Hierdoor kun je leren van terugkerende knelpunten of problemen bij installaties en proactief werken aan het voorkomen van deze patronen in de toekomst. 
 

Ontdek de kracht van 2Solar voor jouw serviceverdienmodel

Neem vandaag nog contact op met een van onze adviseurs voor meer informatie.

Icon Created with Sketch.
CRM
CRM & Workflow

Klanten, projecten, relaties, verkoop: alle data op één plek. Overzicht, inzicht en grip voor iedereen in uw bedrijf.

Bekijk product
Offerte Created with Sketch.
Offerte
Offerte


Maak uw offertes slimmer en sneller met data uit uw legplan, automatische berekeningen en heldere templates.

Bekijk product
FD Gazellen 2019-2023