Waarom 2Solar software

Alles in één systeem,
alles in één oogopslag

2Solar software maakt ondernemen in de zonnepanelenmarkt gemakkelijk. Daar is het voor gebouwd. Praktisch, intuïtief en overzichtelijk. Enkele muiskliks, één oogopslag en snel weer door.

Ontdek meer
100 200 80 60 40 20 0
2Solar software

Slimmer werken en ontwerpen, sneller verkopen en groeien

 

> Ontdek de modules

2Solar software is ontwikkeld volgens het Kanban model. Hierbij staan overzicht en inzicht centraal. Onze software maakt elke fase en status van uw proces visueel in praktische modules en een helder dashboard. U en uw team zien wat er moet gebeuren, altijd en overal. U heeft de complete workflow in beeld en stevig in handen.

2Solar werkt voor u, niet andersom; uw werkwijze en ondernemingsdoelen bepalen welke modules bij uw bedrijf passen. Het platform richt u volledig in naar úw processen. Verwijder wat u niet nodig heeft, voeg toe wat u mist. Ook daarin denken wij natuurlijk met u mee.Zo is 2Solar software altijd maatwerk. En dat werkt.

Een markt die continu verandert, vraagt om een flexibele oplossing. 2Solar CRM en ERP software is specifiek ontworpen voor de zonnepanelenmarkt. Onze modulaire software beweegt mee met elke ontwikkeling, iedere vraag en bovenal met u.Elke onderneming, klein en groot, werkt slimmer en groeit sneller met 2Solar software.

Gratis proberen
0
Offertes gemaakt en verstuurd met 2Solar software in 2022
0
Installateurs, planners, verkopers en managers werken met 2Solar software
0
Legplannen ingetekend in 2022
2Solar Intekenmodule

Een compleet legplan in 3 minuten

Een nauwkeurig legplan maken zonder dat u het dak op hoeft. En dat in 3 minuten. Het kan met de 2Solar Intekenmodule. Teken zonnepanelen in op actuele luchtfoto’s en de software berekent afmetingen, rijafstanden, schaduwimpact, hellingshoek, alles. Zo vanachter uw bureau. Of waar u maar wilt.

Korte lijnen & snelle service

Implementatie & Support

Éen week gratis proberen