In het nieuws

2Solar software in de media

Regelmatig verschijnen er in het nieuws artikelen of video’s over 2Solar software. Hieronder vind je een overzicht van een aantal nieuwsberichten van het afgelopen jaar.

Top 5 in Middelgroot Oost Nederland – FD Gazelle

November 2023

Wij zijn verheugd en trots om aan te kondigen dat we niet één, maar twee opmerkelijke mijlpalen vieren! 

1. Top 5 in Middelgrote Bedrijven Oost Nederland – We hebben de 5e plek behaald in de prestigieuze categorie voor middelgrote bedrijven in Oost Nederland. Een geweldige erkenning van onze groei en inzet!
2. Top 62 in FD Gazelle 2023 – Daarnaast staan we op de 62e plaats in de top 100 van snelst groeiende bedrijven in Nederland. Dit is een bewijs van onze voortdurende expansie en innovatie.

2Solar wint voor de vierde keer FD Gazellen

2022

2Solar is voor de vierde keer een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland. In regio Oost in de categorie klein staan we op plek 23 van de 126.

FD Gazellen reikt jaarlijks de prijs uit aan Nederlandse ondernemingen die snel groeien. Criteria zijn onder meer een omzetgroei in de voorgaande drie jaar van minimaal 20%, waarbij het laatste jaar winstgevend is afgesloten.

Positie 29 in SaaS100

Mei 2022

2Solar software staat op plek 29 in de SaaS100 van MT/Sprout. Als een van de best presterende SaaS-bedrijven van Nederland zijn we nog altijd volop aan het groeien.

De SaaS100 is de lijst van de honderd best presterende SaaS-bedrijven van Nederland. MT/Sprout selecteerde de aanbieders van online software op onder meer omzetgroei (MRR), churn, snelheid internationale expansie en efficiency.

2Solar software wint 3 keer FD Gazellen

2021

Voor het derde jaar op een rij is 2Solar software benoemd in de lijst van 100 snelst groeiende bedrijven in Nederland door het Financieele Dagblad. Met een stijging van 27 plekken staan we in 2021 op plek 38.

De FD Gazellen Awards worden dit jaar voor de achttiende keer uitgereikt aan Nederlandse ondernemingen. Criteria zijn onder meer een omzetgroei in de voorgaande drie jaar van minimaal 20%, waarbij het laatste jaar winstgevend is afgesloten.

2Solar software wint FD Gazellen 2020

2020

2Solar software is voor de tweede keer benoemd tot een van de 100 snelst groeiende bedrijven in Nederland door het Financieele Dagblad.

2Solar software staat op plek 65 van de 100 snelst groeiende bedrijven in Nederland. De FD Gazellen Awards worden dit jaar voor de zeventiende keer uitgereikt aan Nederlandse ondernemingen. Criteria zijn onder meer een omzetgroei in de voorgaande drie jaar van minimaal 20%, waarbij het laatste jaar winstgevend is afgesloten.

Starter van het jaar

December 2019

Robbert-Jan van de Worp van het Zwolse bedrijf 2Solar software is Starter van het jaar 2019 Regio Zwolle geworden!
Bekijk zijn verhaal in het filmpje tijdens het bezoek van de vakjury.

Op nog vele mooie jaren duurzame energie☀ #2solar

Foto door Theo Smits

2Solar software wint FD Gazellen 2019

2019

Het Financieele Dagblad roept elk jaar de “FD Gazellen” uit, dé awards voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland. 2Solar software staat op plek 49 van de 100 snelst groeiende bedrijven in Nederland en heeft een notering in de top-10 van snelst groeiende bedrijven in Oost-Nederland.

De FD Gazellen Awards worden dit jaar voor de zestiende keer uitgereikt aan Nederlandse ondernemingen. Criteria zijn onder meer een omzetgroei in de voorgaande drie jaar van minimaal 20%, waarbij het laatste jaar winstgevend is afgesloten. Daarnaast wordt er tijdens de feestelijke uitreiking, aankomende 7 november, ook bekendgemaakt welke van de deelnemende bedrijven zich de aller snelste groeier per regio mag noemen. Aan hen worden de gouden, zilveren en bronzen FD Gazellen Awards uitgereikt, in de omzetcategorieën klein (tot €2 miljoen), middelgroot (tot €10 miljoen) en groot (€10 miljoen en meer).

Deloitte Fast 50

Oktober 2019

2Solar software op plek 27 in de Deloitte Fast 50! Met de Technology Fast 50 gaat Deloitte jaarlijks op zoek naar de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven.

Donderdagavond 11 oktober werd de uiteindelijke ranking feestelijk bekendgemaakt in Amsterdam. Met een omzetgroei van 549%, gemeten over de laatste 4 jaar, zijn we geëindigd op plek 27, een prestatie waar we trots op zijn!

Over Deloitte Technology Fast 50
De Deloitte Technology Fast50 is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland. De selectie vindt plaats op basis van de percentuele omzetgroei over de afgelopen vier jaar (2015 – 2018). Bekijk hier de ranglijst

Doe maar duurzaam

Oktober 2019

Duurzaam ondernemen is een bekend begrip waar ondernemers niet meer omheen kunnen. Dit is niet alleen goed voor het milieu, met een duurzame bedrijfsvoering kunnen ondernemers op de lange termijn ook kosten besparen.

De uitzendingen van seizoen 13 staan in het teken van duurzaam ondernemen, duurzame technieken en diensten. De transitie naar een duurzame samenleving gaat niet over één nacht ijs. Toch zijn we met z’n allen al een heel eind op weg. Hoe we in een duurzame toekomst kunnen investeren en hoe ondernemers hierop inspelen, is te zien in de uitzendingen van “Doe maar Duurzaam” seizoen 13.

Next Level Solar

September 2019

Op zondag 22 september 2019 is de aflevering van het televisieprogramma “Next Level” 2solar Software uitgezonden, met diverse bedrijven uit de Nederlandse zonne-energie sector.

Uitzending gemist? Bekijk het filmpje hiernaast.

Korte lijnen & snelle service

Implementatie & Support

Twee weken gratis proberen