2Solar Planningsmodule

Zicht op agenda’s,
grip op uw projecten

Medewerkers en montageteams, installaties en service, sales en emails. Alles plant u met gemak en optimaal overzicht. Dit is dé tool voor effectieve projecten.

ontdek meer
Group Created with Sketch. Planning
Beter en slimmer plannen

100% zekerheid in beschikbaarheid, flexibiliteit en snelheid

Beheer uw montageteams, installaties, service en salesplanning met vertrouwen en gemak. De planningsmodule brengt elke stap, actie én uitdaging duidelijk in beeld. Voor u, uw medewerkers én externe samenwerkingspartners. Met 2Solar blijft iedereen in beweging.

Beschikbaarheid & capaciteit

De juiste mensen op de juiste plek. Altijd. Dat vraagt om overzicht. De 2Solar Planningsmodule vertelt waar u capaciteit nodig heeft en wie er beschikbaar zijn voor de klus.
Extra handig: geef externen toegang tot uw systeem en zij kunnen zelf aangegeven wanneer ze beschikbaar zijn.

Automatische bevestiging

Afspraak gemaakt en werkzaamheden gepland? Met de automatische afspraakbevestiging laat u uw klanten weten wanneer zij u of uw team mogen verwachten. De software verstuurt de bevestiging, daar hoeft u verder niets voor te doen.
Reistijdcalculatie

Bereken reistijden

Een efficiënte planning houdt ook rekening met reistijden. Onze software berekent alle afstanden die uw installatie- en montageteams moeten rijden. Dat scheelt u of uw logistieke afdeling veel regel- en rekenwerk. Én elke afspraak sluit mooi op elkaar aan.

Grip op uw planning

Alle verkopers, één agenda

Optimale verkoopprocessen beginnen bij een heldere planning. Beheer de agenda’s van alle verkopers op één plek en heb zicht op afspraken, acties, mailings, álles. Ga voor grip op uw salesplanning, van lead tot offerte tot succes.
Verstuur berichten

SMS voor planningsmodule

Snel, kort en krachtig. Voeg de SMS-tool toe aan uw 2Solar Planningsmodule en communiceren gaat nog gemakkelijker en efficiënter. Een bericht over een verzette afspraak of over een aangepast oplevermoment; uw monteur of installateur is automatisch en meteen op de hoogte.

Snelle service & korte lijnen

Implementatie & Support

Één week gratis proberen

Oplevering 1px Created with Sketch.
Oplevering
Opleveren

Checklisten, afleverdocumenten, materiaallijsten, opleverrapporten: alles bij de hand, voor u en uw mensen.

Bekijk product
Combined Shape Created with Sketch.
Monitoring
Monitoring

Controleer en beheer installaties op afstand én op elk moment. Handig voor u, een sterke service voor uw klant.

Bekijk product
FD Gazellen 2019-2023