Software voor warmtepomp installaties

Beheer alles op één centrale plek, ook
je processen rondom warmtepompinstallaties! 

Ontdek meer
Group Created with Sketch. CRM Ontwerp Offerte Oplevering Schouw Planning

Alles op één plek

De vraag naar warmtepomp oplossingen
neemt steeds verder toe

2Solar heeft daarom een uniek en uitgebreid platform speciaal voor installateurs van warmtepompen ontwikkeld. Met onze 10 jaar aan expertise en kennis van de markt groeien we samen met onze klanten en denken wij met ze mee.

Lees hieronder meer over de mogelijkheden of vraag direct een demo aan.

Software voor installateurs

Warmtepompen zijn een populaire en duurzame keuze voor het verwarmen van woningen en gebouwen. Als installateur van warmtepompen is het daarom belangrijk om efficiënt warmtepomp projecten te kunnen beheren, vanaf het eerste klantcontact tot en met de nazorg.  

Geen extra opstartkosten

Implementatie & Support

Twee weken gratis proberen

Warmtepompen

Volledig verkoopproces

Bij 2Solar bieden we een uniek en uitgebreid platform voor installateurs van warmtepompen. Ons systeem stelt de gebruiker in staat om het volledige verkoopproces te beheren op één centrale plek. Zo kunnen er in 2Solar niet alleen zonnepaneel- en warmtepomp installaties worden beheerd, maar ook processen voor andere duurzame energieproducten zoals laadpalen.

Vraag gemakkelijk en snel de benodigde specificaties van de woning uit  

Of het om nieuwbouw of renovatie gaat en of er voldoende ruimte is voor de binnen- en buitenunit. De uitvraag van specificaties kan geheel worden aangepast aan de informatie die nodig is voor de installatie. Het systeem is op maat in te richten zodat het perfect aansluit bij jouw manier van werken. 

Selecteer rechtstreeks het juiste type warmtepomp en merk 

Door onze koppeling met de datasheets van fabrikanten, kunnen automatisch de juiste warmtepomp en complete materiaallijst worden opgesteld. Hiermee wordt niet alleen het oriëntatieproces voor de klant versoepeld, maar kunnen ook snel offertes worden opgemaakt door deze informatie direct toe te voegen. Met de offerte module kan een volledig overzicht van de kosten voor aanschaf, installatie en onderhoud worden gecreëerd. 

Bepaal de optimale plaatsing van de warmtepomp met behulp van beschikbare data

Door in te zoomen via satellietfoto’s kan hiernaast een duidelijk beeld worden geschetst van de situatie ter plaatse. Vervolgens kan jij de volledige materiaallijst meegeven voor order picking aan je monteurs.  

Ontdek de producten én alle voordelen!

Ontdek meer over de modules die we aanbieden of neem direct contact op om te zien of we jouw bedrijf kunnen helpen met het beheer van warmtepompinstallaties!