Haal meer uit elke installatie

Onze software helpt je bij het bewaken en onderhouden van je installaties voor tevreden klanten  

Ontdek meer
Group Created with Sketch. CRM Ontwerp Offerte Oplevering Schouw Planning

Extra inkomsten na verkoop 

Als je op zoek bent naar manieren om extra inkomsten te genereren uit bestaande installaties, kan onze software je helpen. De software omvat alle aftersalesprocessen die nodig zijn om je systemen te bewaken en te onderhouden en ondersteunt je uitbreiding naar nieuwe producten, zoals warmtepompen. Het is een win-win situatie voor jou en je klanten. Met 2Solar by Sollit kun je:

  • Foutieve installaties opnieuw plannen voor een soepel proces   
  • De prestaties van jouw geïnstalleerde systemen bewaken zodat je jouw klanten proactief ondersteuning kunt bieden   
  • Eenvoudig onderhoudsovereenkomsten toevoegen om jou een terugkerend inkomen te garanderen en betere service aan je klanten te bieden   
  • Upsell nieuwe producten aan je bestaande klantenbestand 

Dit is wat je kunt met 2Solar by Sollit

Een aanpak op maat voor al je processen

Onze software is ontwikkeld rond de behoeften van groeiende installatiebedrijven, waar digitalisering, flexibiliteit en automatisering de sleutel zijn tot het verbeteren van de processen die structurele groei mogelijk maken. Wij geloven in de unieke uitdagingen van elk bedrijf. Daarom bieden we jou geen pasklare oplossing, maar een partnerschap waarin wij jouw adviseur zijn en onze oplossing afstemmen op je behoeften. Van leadgeneratie tot ontwerp en verkoop, van uitvoering tot service en monitoring.