2Solar officieel erkend als een “Great Place to Work”

2Solar is officieel erkend als een “Great Place to Work”! Bij 2Solar staat de tevredenheid en gezondheid van onze medewerkers centraal. We vinden het belangrijk dat onze werknemers zich gewaardeerd en veilig voelen. Het creëren van een werkplek waar werknemers volledig zichzelf kunnen zijn is onze nummer één prioriteit. Het behalen van het GPTW-certificaat is een bevestiging van 2Solar’s streven naar zo’n werkplek.  

Bij het GPTW-onderzoek wordt de perceptie van medewerkers op de mate van trots, vertrouwen en plezier gemeten. Het onderzoek is verdeeld in stellingen over thema’s zoals, geloofwaardigheid, respect, eerlijkheid, trots en kameraadschap.  

Wat maakt 2Solar software een “Great Place to Work”

Bij 2Solar werken we in een informele werkcultuur waar eerlijkheid en oprechtheid centraal staan. We werken met korte communicatielijnen en kleine teams waarin iedereen gelijkwaardig is, vertrouwd en gerespecteerd wordt. Het onderzoek laat duidelijk zien dat het management toegankelijk is en dat onze werknemers gelijk worden behandeld, ongeacht hun achtergrond of etniciteit. Onze medewerkers ervaren de ruimte om zich zo volledig mogelijk te ontplooien in een veilige werkomgeving. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers vrijheid ervaren in hoe zij hun werk uitvoeren, experts worden in hun vakgebied en samenwerken met een team van geweldige collega’s.  

Als organisatie hechten we veel waarde aan dat medewerkers hun stem kunnen laten horen. Feedback is een belangrijk aspect bij ons, door constructieve feedback te krijgen helpen we elkaar groeien en sterker worden als team. Met een onderzoek zoals die van Great Place to Work krijgen we antwoorden op vragen: wat speelt er op de werkvloer? Wat doen we goed en wat kunnen verbeteren? Zijn er dingen die we over het hoofd zien? Op basis van deze resultaten kunnen wij gericht werken aan het versterken van de werkomgeving en werkbeleving van onze medewerkers.  

Toekomst

Als organisatie zijn we trots en dankbaar met het behalen van het GPTW-certificaat. Het is een erkenning van onze inzet voor een positieve en gezonde werkomgeving. Maar onze reis naar continue verbetering stopt niet hier. We zijn vastberaden om door te blijven gaan met het verbeteren van onze werkomgeving. We zullen blijven streven om een ‘Great Place to Work’ te zijn en te blijven voor onze medewerkers. Een plek waar ze kunnen floreren en zich verder kunnen ontwikkelen. Wij kijken uit naar de uitdagingen en kansen die voor ons liggen op weg naar een nog betere werkplek voor iedereen bij 2Solar.