2Solar heeft de ISO27001 certificering behaald 

Bij 2Solar staan veiligheid en betrouwbaarheid van onze IT systemen voorop. We zijn dan ook trots om aan te kondigen dat we het ISO27001 certificaat hebben behaald op 11 april 2023. Dit is een belangrijke mijlpaal voor ons bedrijf en laat zien dat we serieus omgaan met informatie.  

Als gevolg van onze snelle groei de afgelopen jaren is het waarborgen van kwaliteit binnen 2Solar van essentieel belang. Het behalen van het ISO27001 certificaat bevestigt niet alleen onze toewijding aan deze waarden, maar toont ook aan dat onze klanten kunnen vertrouwen op onze systemen en processen.  

Onze klanten kunnen erop vertrouwen dat wij:  

  1. Continue digitale en fysieke maatregelen treffen om de data van onze klanten te beschermen; 
  2. Er constant wordt gewerkt aan het voorkomen van datalekken; 
  3. Alle data conform AVG wordt behandeld. 

ISO normering 

ISO is een internationaal erkende norm voor informatiebeveiliging die vereist dat een organisatie een end-to-end kwaliteitsmanagementsysteem heeft. Het biedt onze klanten de garantie dat 2Solar software voldoet aan de hoogste standaarden voor informatiebeveiliging en dat we als bedrijf voldoen aan alle wettelijke en reglementaire vereisten.  

Het behalen van het ISO27001 certificaat is geen gemakkelijke prestatie en vereist een grondige beoordeling van onze risico’s, beveiligingsplanning, implementatie van beveiligingsmaatregelen en voortdurende evaluatie en verbetering van ons informatiebeveiligingsbeheer. Door dit te doen, creëren we een betrouwbaar platform voor onze klanten en streven we ernaar de hoogste kwaliteitsnormen te handhaven.  

Certificaat niet het einddoel 

Bij 2Solar blijven we ons inzetten om de hoogste normen te hanteren voor informatiebeveiliging en om onze klanten een veilig, betrouwbaar en duurzaam energieplatform te bieden. Wij zijn ervan overtuigd dat het ISO27001 certificaat een stap in de goede richting is. In samenwerking met onze Security Officer Marcel Velzeboer zullen we blijven werken aan de verbetering van onze processen om de best mogelijke service aan onze klanten te bieden.