Update

Thuisbatterijen
aanbieden via 2Solar

Een thuisbatterij is een mooi middel om zelfconsumptie van zonnepanelen stroom te vergroten. Huishoudens zijn op deze manier minder afhankelijk van de grillen van het elektriciteitsnet dat steeds meer volloopt. Vanaf nu kunnen deze thuisbatterijen en aanverwante producten eenvoudig verkocht worden vanuit 2Solar.

Datasheets en productinformatie, zoals capaciteit, afmetingen en garantie voor verschillende merken thuisbatterijen kunnen nu, net als zonnepanelen, omvormers en optimizers, worden toegevoegd aan jouw 2Solar platform. Al deze informatie is vervolgens te gebruiken in onder andere de offerte voor je klant.

De meest populaire accusystemen hebben we alvast opgenomen in onze database, zodat je deze rechtstreeks kunt koppelen. We blijven deze database op basis van de input van onze 450 klanten regelmatig updaten en aanvullen.

Voor Belgische klanten wordt ook de batterijsubsidie berekend en verrekend in de terugverdientijd. Zo geef je jouw klanten een goed beeld van het te verwachten rendement van hun investering.

Klaar voor de toekomst

Een mooi duurzaam product om toe te voegen aan je assortiment waarmee je jouw klanten kunt helpen om zelfredzamer te worden. In Vlaanderen hebben we al een enorme toename gezien in de verkoop van energieopslag. Ook in Duitsland en Zweden wordt er aan de weg getimmerd. Nederland loopt hierin momenteel achter. Dat houdt ons niet tegen om alvast onze software klaar te stomen. Of je jouw klanten nu al energieopslag aanbiedt, of dit in de toekomst wilt gaan doen; wij zorgen dat je er klaar voor bent.

Webinar voor installateurs

Ook aan de slag met thuisbatterijen?

ISSO en 2Solar sloegen de handen ineen om Nederland op de enige en juiste manier kennis te laten maken met thuisbatterijen. In een uurtje praat Henry Lootens, verantwoordelijk voor het schrijven van de ‘Handreiking voor Energieopslag’ van RVO je helemaal bij. Webinar bekijken→