2Solar Klantportaal

Ga voor een waardevolle klantrelatie

Stel u zich voor: één direct communicatiekanaal waar klanten makkelijk alle cruciale info vinden over je bedrijf, diensten, offertes voor zonnepanelen, batterijen, etc. Van installatieplanning en systeemprestaties tot servicecontracten. Met onze portalmodule maak je zelf een dynamische, gepersonaliseerde omgeving voor je klanten.

Ontdek meer

Bij ons Klantportaal draait alles om het creëren van de beste klantreis.

Maar het Klantportaal gaat verder dan alleen informatie verstrekken. Het geeft u de mogelijkheid meer producten te verkopen aan uw klanten, zonder veel extra kosten en nieuwe medewerkers.

Ontdek de kracht van ons Klantportaal en versterk uw klantrelatie!

Laat uw klant super eenvoudig meerdere voorstellen bekijken en vergelijken via het Klantportaal. Bied transparantie door het volledige plaatje te presenteren. Van productinformatie en de benodigde investering tot de terugverdientijden.
Vergroot uw verkoopkans door uw klant een weloverwogen beslissing te laten maken over hun aankoop. Probeer het Klantportaal vandaag nog!
Het begint bijvoorbeeld met zonnepanelen, maar u bepaalt waar het eindigt. Biedt u ook laadpalen, thuisopslag of services aan? Via uw Klantportaal weet uw klant u laagdrempelig te vinden en staat de deur altijd open. Iedere keer weer.
U bent niet het enige aanbieder in de duurzame energiemarkt. Met de exponentiële groei in onze branche wordt het steeds belangrijker om op te vallen. Blijf in beeld bij je klanten en zorg ervoor dat jij de eerste bent waar ze aankloppen voor vervolgopdrachten.
Demo aanvragen

Goed voorbereid in gesprek

Zorg voor de juiste informatie door uw prospects alvast vragen in te laten vullen over bijvoorbeeld hun verbruik, de termijn waarop zij willen aanschaffen en hun interesse in andere duurzame producten. Zo gaan uw collega’s altijd goed voorbereid en soepel het salesgesprek in. Fijn voor uw collega’s en uw prospects.

Dynamische offertes

Bied meerdere offertes aan uw klant in één omgeving zodat zij de beste aanbiedingen kunnen vergelijken. Ook kunt u verschillende producten aanbieden om uw up- en cross sell te hogen.

Stroomlijn klantcommunicatie

Houd de lijntjes kort en vergroot uw service door efficiënt klantcontact, heen-en-weer berichten is verleden tijd. Een soepel salesproces met een onderscheidend en overzichtelijk portaal.

We staan voor uw klaar

Implementatie & Support

Twee weken gratis proberen