2Solar blog

Willems 10-jarige

jubileum bij 2Solar

In mei dit jaar heeft Willem, als eerste developer verantwoordelijk voor basis van dé 2Solar software, zijn 10-jarige jubileum gevierd. Van de eerste concepten tot aan het huidige platform is hij cruciaal voor de ontwikkelingen. Tijd om dat te vieren! Als verrassing regelde we voor hem en zijn gezin een midweek naar Ameland. 

Samen met mijn fijne collega’s heb ik al 10 jaar plezier in mijn werk – wat overigens niet als werk voelt. 2Solar is opgebouwd en in de tussentijd enorm gegroeid. Voor mijn 10-jarig jubileum ben ik met mijn gezin op pad gestuurd naar Ameland. Dit kwam als een complete verrassing voor me, maar wel een hele leuke verrassing. Voor mijn 10-jarig jubileum ben ik met mijn gezin op pad gestuurd naar Ameland. Dit kwam als een complete verrassing voor me, maar wel een hele leuke verrassing. 

Tijdens ons uitje op een zonnige dag op de Westerschelde (zoals mijn dochter zei: ‘De partyboot’) zouden we nieuwe collega’s verwelkomen en een andere collega met zwangerschapsverlof uitzwaaien. Iets wat we de laatste tijd zeer geregeld doen – en dan doel ik op het verwelkomen van nieuwe medewerkers!

Daar stonden toch opeens mijn eigen vrouw en kinderen op de boot; zij hadden de verassing goed voor mij verborgen gehouden. Och, wat hebben ze een lol gehad bij het geheimhouden van de leuke trip naar Ameland. Mijn middelste dochter had zich bijna versproken, maar ze heeft er een goede draai aan kunnen geven zodat ik het toch niet doorhad.  

Eenmaal op Ameland aangekomen- natuurlijk met de veerboot en niet zwemmend of wadlopend – kwamen wij aan in een super-de-luxe appartement waar we een midweek in verbleven. Zeer schoon, netjes, mooie meubels en Netflix, YouTube en Disney+ in alle slaapkamers. Kortom: een verademing voor onze kinderen. Normaal gesproken hebben ze bijna slaande ruzie, maar nu waren ze rustig en stil met ieder een eigen afstandsbediening. Dit schouwspel heeft ongeveer een half uurtje geduurd, want hierna wilden ze lekker buitenspelen op het ‘trapveldje’ van het appartement.  

Voor de trip had mijn wederhelft al de nodige spullen in huis gehaald: een nieuwe bal, tennisrackets en een vlieger. Deze hebben we goed kunnen gebruiken op het ‘veldje’ van zo’n twee voetbalvelden groot.  

De uitgestrekte stranden, mooie paviljoens en eetgelegenheden en vele uitjes maakten het een erg leuke midweek. Heerlijk uitgewaaid en uitgerust.   

Bij deze wil ik graag al mijn collega’s bedanken bij 2Solar software. Op naar de volgende 10 jaar met elkaar!”