2Solar update

Exact Online koppeling vernieuwd

De 2Solar integratie met boekhoudpakket Exact Online is nog slimmer geworden. De koppeling is nu, met enige Exact kennis sneller te leggen, waardoor je in no-time je offertegegevens overzet naar Exact.

Een uitgebreid project om 2Solar te verbinden met Exact is met de livegang van deze innovatie niet meer nodig. Aan de hand van een paar stappen word je als klant door het koppelingsproces geleid, uiteraard ondersteunt door een van onze consultants. Specialistische IT kennis is hierbij niet nodig en ook de hulp van Exact hoeft niet ingeroepen te worden. Wel is enige kennis van Exact, evenals de juiste rechten nodig.

Snel van opdracht naar factuur

Al langere tijd is het voor klanten mogelijk om Exact te verbinden aan hun 2Solar platform om een getekende offertes snel om te zetten in verkoopfacturen. Klantgegevens worden overgenomen in het boekhoudpakket, zodat deze maar één  keer ingevoerd hoeven te worden.

Ook worden toegevoegde producten van de prijslijst nu automatisch en in realtime aangemaakt in Exact, inclusief naam, omschrijvingen, inkoop- en  verkoopprijs. Het overtikken van gegevens behoort hiermee tot het verleden.

Aan de slag met koppeling

Stop met het handmatig overtypen van data in Exact en verklein de kans op fouten door de gecombineerde kracht van 2Solar en Exact in te zetten.
Neem dan snel contact met ons op en we sturen je graag aanvullende info.