Werken bij

Help mee de
verduurzaming
te versnellen

Vacatures bekijken
Solid growth

Werken bij 2Solar in een jong dynamisch team. Doe jij mee?

Met onze software vormt 2Solar de ruggengraat van veel organisatie die meebouwen aan de energietransitie. Met ons ondernemende hart, oog voor innovatie en de nauwe samenwerking met onze klanten zijn wij continue bezig om nieuwe, solide oplossingen te bouwen.

Onze ambitie is om het beste softwareplatform voor de duurzame energiemarkt in Europa worden. We bieden mooie kansen voor slimme en ambitieuze professionals die impact willen maken met betekenisvolle uitdagingen op wereldwijde schaal.

We groeien hard en zijn de grootste speler in de zonnepanelenmarkt. Je zult dan ook gaan werken met internationale bedrijven uit verschillende landen en samenwerken met ervaren developers van onze vestiging in Lviv/ Oekraïne.

Redenen om bij 2Solar te komen werken

“Gave software bouwen en zaken automatiseren vind ik mooi. Dat kun je natuurlijk bij veel bedrijven vinden, maar ik werk bij 2Solar om het mooie platform. De duurzame energiemarkt is erg tof en 2Solar is een écht softwarebedrijf.”

“De energie die je binnen 2Solar voelt werkt enorm aanstekelijk. De fase waarin we als organisatie zitten zorgt ervoor dat je impact groot is en je je in een razend tempo kunt ontwikkelen. We werken niet alleen elke dag aan het verder ontwikkelen van 2Solar en onze software, maar leveren samen met onze klanten ook een positieve bijdrage aan de energietransitie.”

Patrick

“2Solar bevindt zich op een spannend punt waarbij ik overtuigd ben dat – met het maken van de juiste stappen – de onderneming kan uitgroeien tot een succesvolle internationale speler. Ik vind het fantastisch om deel te kunnen nemen aan dit toekomstbeeld, gaandeweg het nodige te leren en de mogelijkheid te hebben om bij te dragen aan het succes.”

Vacatures

Wil jij werken bij een bedrijf dat bijdraagt aan de energietransitie? Bekijk dan snel of er een uitdaging voor jou tussenzit.

Vind jouw uitdaging
0
Kopjes koffie gedronken
0
Commits
0
Gedreven collega’s
0
Awards gewonnen