2Solar software

Waarom kiezen voor 2Solar software?

Ontdek waarom onze software de drijvende kracht is achter succesvol ondernemen in de duurzame energiemarkt. 2Solar software is niet alleen een tool, wij zijn ook een partner in de groei van je bedrijf. Praktisch, intuïtief en overzichtelijk. 

Ontdek meer
100 200 80 60 40 20 0

2Solar software

Alles-in-één efficiëntie

Bij 2Solar begrijpen we de uitdagingen van jouw bedrijf. Daarom bieden we een alles-in-één systeem dat intuïtief, overzichtelijk en efficiënt is. Beheer je volledige workflow met enkele muisklikken en houd alles in één oogopslag in de gaten. Van lead tot design en sale en tot executie en service, al je processen in één software platform. 

2Solar: Van lead tot design en sales en van execution tot service

Korte lijnen & snelle service

Implementatie & Support

Éen week gratis proberen

1. Solide partner voor jouw groei 

Wij zijn geen nieuwe speler op de markt. Sterker nog, we ondersteunen en versnellen al sinds 2013 de processen van 800+ Europese bedrijven. Onze groei en soliditeit wordt jaar op jaar erkend door de FD Gazelle. Ook zijn we ISO gecertificeerd, om onze klanten een veilig, betrouwbaar en duurzaam energieplatform te blijven bieden. 

Dit zijn resultaten die niet mogelijk zouden zijn zonder de samenwerking en groei van onze klanten. Groei die wordt ondersteund door onze software, maar ook onze service. Onze software kan binnen 2 tot 4 weken geïmplementeerd zijn. Daarbij profiteer je bij 2Solar van gratis support van onze experts, ondersteund in meerdere talen en landen. 

FD Gazellen 2019-2023

2. Ontworpen in samenwerking
met de installateur
 

Ontwikkeld door de langdurige samenwerking met onze klanten en voor de dynamische duurzame energiemarkt, beweegt onze software mee met alle marktontwikkelingen en bedrijfsgrootte van onze klanten. Groei en werk slimmer met een oplossing die echt aanvulling levert op wat uw bedrijf nodig heeft.

3. Ontwikkeld voor de gehele duurzame energiemarkt

Het softwareplatform van 2Solar, dat oorspronkelijk gericht was op solarbedrijven, heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een platform dat meerdere productsoorten en processen ondersteunt. Denk aan warmtepompen, laadpalen, batterijen en meer. Op deze manier kun je verschillende soorten duurzame energieproducten toevoegen aan je aanbod en tegelijkertijd efficiënt blijven werken. 

4. Flexibel en op maat gemaakt 

Wij begrijpen dat elk bedrijf uniek is en onze software weerspiegelt dat. 2Solar software is flexibel en kan worden ingericht voor zowel grote- als kleine organisaties in de particuliere– en zakelijke markt. Ook is 2Solar een oplossing woningcorporaties en voor nieuwbouw– en gemeentelijke projecten. Dankzij onze veelzijdige inzetbaarheid is onze software altijd maatwerk.

Om de veranderingen in de markt en de groei van jouw organisatie voor te kunnen zijn, zijn de modules van 2Solar continu in ontwikkeling. Iedere module geeft ondersteuning aan een specifiek deel van een organisatie proces om je leads van aanvraag tot beheer optimaal te begeleiden. Pas het platform aan je processen aan, verwijder overbodige modules en voeg toe wat je nodig hebt. Flexibiliteit staat bij 2Solar software centraal.

Toegewijde ondersteuning  

Begin je reis bij 2Solar en probeer onze software een week gratis uit.

Onze ervaren consultants en vakspecialisten ondersteund door het toegewijde supportteam begrijpen wat jouw bedrijf nodig heeft en staan klaar om je te begeleiden bij iedere stap. 

Kies voor een toekomst waarin jouw bedrijf efficiënter, slimmer en sneller groeit. Kies voor 2Solar. 

0
Offertes verzonden in 2023
0
Installateurs, planners, verkopers en managers werken met 2Solar by Sollit
0
Legplannen gemaakt in 2023

Bewezen succes

Holland Climate Group – Partner van 2Solar 

Pieter van Dijk, Eigenaar van Holland Climate Group, is tevreden over de implementatie van de 2Solar Lead generator: “Als gebruiker van de 2Solar Lead Generator ben ik zeer te spreken over de voordelen die deze tool heeft gebracht voor zowel Holland Climate Group als onze klanten. De implementatie ervan op onze website verliep vlekkeloos. De eenvoudige implementatie was een aangename verrassing, waardoor ons team snel aan de slag kon met de nieuwe functionaliteit. Zonder twijfel zou ik 2Solar software en specifiek de Lead Generator aanbevelen aan anderen in onze branche.”

Holland Climate Group