2Solar software

Vooroplopen met 2Solar software

Sinds 2013 is 2Solar koploper in softwareoplossingen voor de duurzame energiemarkt. Daar zijn we trots op. Nog trotser zijn wij wanneer jij vooroploopt. En vooruitloopt op de rest. Omdat jij slimmer en sneller werkt met onze softwareoplossingen.

Ontdek meer
Onze missie

Slimme oplossingen, efficiënter werken, sneller groeien

Onze missie is om de transitie naar duurzame energie te versnellen. Dit doen we door de bedrijven van de energietransitie te ondersteunen met een slim en gebruiksvriendelijk all-in-one softwareplatform. Na onze start met een focus op de installateurs van zonnepanlen, is ons platform doorontwikkeld tot een multi-product systeem, dat oplossingen biedt voor het beheer van alle duurzame energieproducten. Van klantcontact tot facturatie, onze software geeft overzicht, inzicht en grip op elk proces. Met 2Solar werk je efficiënter en laat je je bedrijf groeien. Bovendien is ons modulaire systeem een maatwerkoplossing, die groeit mee met jouw bedrijf. 

0
Specialisten werken elke dag aan een nóg slimmer en efficiënter 2Solar
0
Installateurs, planners, verkopers en managers werken met 2Solar software
0
Muisklikken per dag om onze software up-to-date te houden
Onze cultuur

Samenwerken,
het zit ons in de genen

De beste oplossingen bedenk en bouw je samen. Dat is onze ervaring én werkwijze. Samenwerken zit ons namelijk in de genen. Want we weten: de optelsom van onze kennis, inzichten en passie zorgt voor innovatieve resultaten.

De samenwerking zoeken wij ook buiten 2Solar. Verkopers, schouwers, monteurs, planners, werkvoorbereiders: we spreken met elke speler in de solarmarkt en halen onze input rechtstreeks bij onze klanten. Jij weet immers het best waar je écht mee geholpen bent.

Zo zetten we behoeften om in software die werkelijk werkt. Voor de markt en bovenal voor u.

Snelle service & korte lijnen

Implementatie & Support

Één week gratis proberen

Erik-Jan van de Worp

Heb je een vraag of wil je advies?

Ik help je graag verder, neem contact op voor de mogelijkheden

Gratis proberen