De 2Solar software in uw werkproces. 

1. Lead komt binnen
Een lead komt via de locatiescan, uw webformulier, een leadgenerator of handmatig automatisch in uw database van de 2Solar software terecht. 
2. Verifiëren lead
Bekijk voor de verdere opvolging eerst de kwaliteit van de binnengekomen lead.
3. Lead nabellen
Het nabellen van klanten is gemakkelijk bij te houden in de 2Solar software. Ook is de agenda te koppelen aan uw Google Calendar of Outlook agenda.
4. Legplan tekenen
Er kan met elk paneel een legplan gemaakt worden op CycloMedia luchtfoto's. Bereken hiermee de opbrengst, hellingshoek of schaduwimpact.
5. Langs de klant
Bij een locatiebezoek kunt u op het schouwformulier alle benodigde informatie en foto's kwijt. Deze is ook uitstekend te gebruiken op mobiele apparaten.
6. Offerte maken
In een paar stappen kunt u een offerte samenstellen aan de hand van uw eigen prijslijst en template. Ook kunnen producten automatisch toegevoegd worden.
7. Opdracht binnen? Direct bestellen!
Genereer automatisch de materiaallijst van een gemaakt legplan en bestel deze meteen bij een aangesloten groothandel. Lees meer.
8. Picklijst en voorraad bijwerken
Er wordt automatisch een digitale picklijst gegenereerd aan de hand van het legplan en de offerte die bij de opdracht horen.
9. Installeren
Er wordt automatisch een opleverdocument gegenereerd met alle benodigde informatie voor een installatie, zoals een checklist, de materialen, de schouwinformatie en het legplan.
10. Factureren
Van de opdrachtbevestiging kan automatisch een factuur gemaakt worden, eventueel in delen. Uiteraard met uw eigen opmaak en teksten.