Vacature

HR-afstudeerstage

HR-afstudeerstage

Een afstudeerstage bij een snelgroeiende, internationale scale-up

Wij zijn op zoek naar een gedreven en leergierige HR student die ons wil ondersteunen in de verdere op- en uitbouw.  Je krijgt alle kans om mee te denken en kunt dus veel leren in een snel groeiende organisatie. Een prachtige kans en uitdaging want bij goed functioneren kun je er een leuke baan aan overhouden! Het HR-team bestaat nu nog uit een HR-Manager en per 2022 een HR Business Partner en een Corporate Recruiter.

In het kort

 • Wanneer     :   per februari 2022
 • Stageduur   :   5 maanden
 • Bedrijf         :   2Solar software
 • Waar            :   Zwolle, tegenover Hogeschool Windesheim
 • Studie          :   HRM
 • Vergoeding :   € 750,- per maand, op basis van 40 uur per week

Wat kun je bij ons leren?

De werkzaamheden zijn divers, geen dag is hetzelfde. Je krijgt veel ruimte en vrijheid om je stage zelf vorm te geven en binnen je stage datgene waar je passie voor hebt op te pakken.

De uitdagingen van HR voor 2022 liggen op het gebied van:

 • Verdere uitbouw van de organisatie dmv recruitment;
 • Professionaliseren van de ontwikkelcyclus mbv het ontwikkelplatform;
 • Organiseren van onboardingdagen;
 • Professionaliseren van de HR-processen;
 • Internationalisering;
 • Het opzetten van de 2Solar Academy;

Uiteraard krijg je goede begeleiding tijdens je stage van de HR-Manager en is er voldoende ruimte om te werken aan je studieopdrachten. Samen maken we er een mooie en leerzame tijd van.

Wie ben jij?

 • Je bent gemotiveerd en bewust bezig met je opleiding HRM met als doel straks een uitdagende baan te gaan vervullen in dit prachtige vakgebied;
 • Je hebt van nature interesse in mensen;
 • Je bent niet bang om kritische vragen te stellen;
 • Je hebt uitstekende sociale-en communicatieve vaardigheden;
 • Je bent enthousiast en kunt goed zowel in teamverband als zelfstandig werken;
 • Je beheerst de Nederlandse en de Engelse taal in woord en geschrift;
 • Je hebt een goede dosis doorzettingsvermogen, humor en bent proactief;
 • Je hebt affiniteit met IT en software dienstverlening (SaaS);
 • Je bent beschikbaar voor minimaal 32 uren per week.

Wij bieden jou een unieke kans om in te stappen in onze snelgroeiende scale-up. Een kans waarbinnen je de kans krijgt om samen met ons mee te spelen op het internationale speelveld. Een prachtige afstudeerplek waar je echt impact kunt maken.

Wij werken met een hecht, jong team. Onderling houden wij van een informele werksfeer. Zo vinden wij het erg leuk om bijvoorbeeld op vrijdagavond nog een biertje te drinken op het terras of om uit eten te gaan. Dagelijks staat er een uitgebreide lunch voor je klaar en is er vers fruit. Ons kantoor is gevestigd vlakbij de A28 en op loopafstand van het station en de oude binnenstad. Zowel met het openbaar vervoer als met de auto goed bereikbaar dus!

Wij werken hard aan het versnellen van de duurzame energietransitie en bieden jou de mogelijkheid om een bijdrage te leveren aan een meer toekomstbestendige en duurzame wereld. Een afstudeeropdracht met duurzaamheidsgarantie!

Zie jij het helemaal zitten om je afstudeerstage bij 2Solar Software te doen? Neem dan snel contact op, dan maken we een afspraak om elkaar beter te leren kennen. Je bent van harte welkom!

Werken bij 2Solar

Contactpersoon

Ninet van de Worp
Bereikbaar via mail, mobiel en whatsapp
Telefoon: 06-22692000
Email: ninet@2solar.nl

We bekijken je sollicitatie en streven ernaar om je binnen 24 uur meer informatie te geven over het vervolg van het proces. Zijn we enthousiast geraakt?

Dan neemt Ninet telefonisch contact met je op om een kennismaking in te plannen, we willen je graag beter leren kennen!

We nodigen je uit bij ons op kantoor zodat je gelijk de sfeer eens kan proeven. We zijn heel erg benieuwd naar wie jij bent, wat je kan en wat je wil! Dit is voor jou ook het moment om alle vragen die je hebt aan ons te stellen. Aan de hand hiervan ontdekken we of er een match is!

Is het enthousiasme nog steeds aanwezig dan gaan we direct aan de slag. Samen bespreken we inhoudelijk jouw afstudeeropdracht, taken en doelen. Zo weten we zeker dat jouw opdracht goed bijdraagt aan onze doelstellingen en jij jouw diploma binnen 5 maanden in de pocket hebt.

Dan gaan we graag een duurzame relatie met je aan.

2Solar software is een snelgroeiend bedrijf en de grootste speler in de zonnepanelenmarkt. Wij hebben de ambitie om de energietransitie te versnellen. Hiervoor ontwikkelen en leveren wij software voor de duurzame energiemarkt. Dit varieert van standaardmodules tot op maat gemaakte systemen. Wij staan voor solide oplossingen, waarbij we ons tot nu toe vooral gefocust hebben op de zonnepanelenmarkt en werken altijd nauw samen met onze klanten.

Twee awards, twee jaar op rij 2Solar Software groeit hard; in 2019 en 2020 hebben wij een mooie positie in de Fast Top 50 van Deloitte van snelst groeiende Tech bedrijven in Nederland gewonnen en in 2019, 2020 en 2021 ook in de FD Gazellen Award van 770 snelst groeiende bedrijven in Nederland. Een prestatie waar we trots op zijn en elke dag aan werken door onze klanten de beste dienstverlening te bieden!

Ambitie Onze dienstverlening richt zich nu nog voornamelijk op de Nederlandse, Belgische en Engelse markt en heeft vooral betrekking op de zonnepanelenmarkt. Onze ambitie is om 2Solar op grote schaal internationaal verder uit te rollen. Je zult dan ook gaan werken met internationale bedrijven uit verschillende landen en samenwerken met ervaren developers van onze vestiging in Lviv/ Oekraïne. Je kunt dus veel leren en er is ruimte om door te groeien.

Ninet van de Worp

Heb je vragen over deze vacature? Neem gerust contact met mij op via mail, mobiel of whatsapp 06-22692000

Bij 2Solar Software spreken we kandidaten graag op persoonlijke titel, acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

ninet@2solar.nl

  Solliciteer op deze functie  2Solar software legt je gegevens vast conform de Wet bescherming persoonsgegevens.

  0
  Gedreven collega’s
  0
  Awards
  0
  Commits