Vacature

Afstudeerstage Development

Afstudeerstage Development

Bouw mee aan een SaaS-product voor de duurzaamheidsbranche

Ben jij er klaar voor om een oplossing uit te denken én uit werken waarmee je onze klanten zelfstandiger maakt en ons in staat stelt om nog sneller te groeien? Lees dan snel verder.

In het kort

 • Wanneer     :   per september 2022
 • Stageduur   :   5 maanden
 • Bedrijf         :   2Solar software
 • Waar            :   Zwolle, tegenover Hogeschool Windesheim
 • Studie          :   HBO-ICT
 • Vergoeding :   € 500,- per maand, op basis van 40 uur per week

Probleemstelling

2Solar is veel tijd kwijt aan het aanpassen van de opmaak (HTML) van offertes en facturen voor klanten. Hoe meer klanten wij krijgen hoe meer werk het kost om voor elke klant maatwerk te leveren. Graag willen wij een oplossing die intuïtief werkt zodat klanten zelf offertes en facturen kunnen opmaken en aanpassen. Binnen 2Solar software hebben wij brackets (variabelen). Deze brackets (zoals [[last-name]]) worden omgezet in tekst en zijn flexibel. Deze willen wij graag integreren in de offertes en facturen van onze klanten. Denk hierbij aan een inline editor met custom componenten (bijv. Froala). We kunnen jouw slimme ideeën goed gebruiken om de volgende stap hierin te zetten.

Onderzoek

In deze opdracht ga je onderzoeken hoe het bovengenoemde component correct en intuïtief ingericht kan worden zodat klanten weinig tot geen fouten kunnen maken maar wel de gehele flexibiliteit van het systeem kunnen gebruiken. Je gaat onderzoeken hoe dit het best geïmplementeerd kan worden en hoe de brackets als handmatige componenten geïmplementeerd kunnen worden zodat de flexibiliteit van de software gebruikt kan worden.

Wij zijn 2Solar Software en ontwikkelen software voor de duurzaamheidsmarkt om daarmee de energietransitie te versnellen. Dankzij ons talentvolle team zijn we in de afgelopen jaren uitgegroeid tot marktleider. We zorgen ervoor dat de installatiebedrijven die klant bij ons zijn, klaar zijn om nieuwe, duurzame innovaties zoals zonnepanelen aan te kunnen bieden aan hun klanten. Van het salesproces tot de planning en het intekenen van zonnepanelen en het plannen van energieopslag; alles gebeurt vanuit het 2Solar-platform. Bouw jij met ons mee?

Wij werken met een hecht, jong team. Onderling houden wij van een informele werksfeer. Zo vinden wij het erg leuk om bijvoorbeeld op vrijdagavond nog een biertje te drinken op het terras of om uit eten te gaan. Dagelijks staat er een uitgebreide lunch voor je klaar en is er vers fruit. Ons kantoor is gevestigd vlakbij de A28 en op loopafstand van het station en de oude binnenstad. Zowel met het openbaar vervoer als met de auto goed bereikbaar dus!

Zie jij het helemaal zitten om je afstudeerstage bij 2Solar Software te doen? Neem dan snel contact op, dan maken we een afspraak om elkaar beter te leren kennen. Je bent van harte welkom!

Werken bij 2Solar

Contactpersoon

Ninet van de Worp
Bereikbaar via mail, mobiel en whatsapp
Telefoon: 06-22692000
Email: ninet@2solar.nl

We bekijken je sollicitatie en streven ernaar om je binnen 24 uur meer informatie te geven over het vervolg van het proces. Zijn we enthousiast geraakt?

Dan neemt Ninet telefonisch contact met je op om een kennismaking in te plannen, we willen je graag beter leren kennen!

We nodigen je uit bij ons op kantoor zodat je gelijk de sfeer eens kan proeven. We zijn heel erg benieuwd naar wie jij bent, wat je kan en wat je wil! Dit is voor jou ook het moment om alle vragen die je hebt aan ons te stellen. Aan de hand hiervan ontdekken we of er een match is!

Is het enthousiasme nog steeds aanwezig dan gaan we direct aan de slag. Samen bespreken we inhoudelijk jouw afstudeeropdracht, taken en doelen. Zo weten we zeker dat jouw opdracht goed bijdraagt aan onze doelstellingen en jij jouw diploma binnen 5 maanden in de pocket hebt.

Dan gaan we graag een duurzame relatie met je aan.

2Solar software is een snelgroeiend bedrijf en de grootste speler in de zonnepanelenmarkt. Wij hebben de ambitie om de energietransitie te versnellen. Hiervoor ontwikkelen en leveren wij software voor de duurzame energiemarkt. Dit varieert van standaardmodules tot op maat gemaakte systemen. Wij staan voor solide oplossingen, waarbij we ons tot nu toe vooral gefocust hebben op de zonnepanelenmarkt en werken altijd nauw samen met onze klanten.

Twee awards, twee jaar op rij 2Solar Software groeit hard; in 2019 en 2020 hebben wij een mooie positie in de Fast Top 50 van Deloitte van snelst groeiende Tech bedrijven in Nederland gewonnen en in 2019, 2020 en 2021 ook in de FD Gazellen Award van 770 snelst groeiende bedrijven in Nederland. Een prestatie waar we trots op zijn en elke dag aan werken door onze klanten de beste dienstverlening te bieden!

Ambitie Onze dienstverlening richt zich nu nog voornamelijk op de Nederlandse, Belgische en Engelse markt en heeft vooral betrekking op de zonnepanelenmarkt. Onze ambitie is om 2Solar op grote schaal internationaal verder uit te rollen. Je zult dan ook gaan werken met internationale bedrijven uit verschillende landen en samenwerken met ervaren developers van onze vestiging in Lviv/ Oekraïne. Je kunt dus veel leren en er is ruimte om door te groeien.

Ninet van de Worp

Heb je vragen over deze vacature? Neem gerust contact met mij op via mail, mobiel of whatsapp 06-22692000

Bij 2Solar Software spreken we kandidaten graag op persoonlijke titel, acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

ninet@2solar.nl

  Solliciteer op deze functie  2Solar software legt je gegevens vast conform de Wet bescherming persoonsgegevens.

  0
  Gedreven collega’s
  0
  Awards
  0
  Regels code geschreven per dag