Stages

Afstudeerstage

Development

Bouw mee aan een SaaS-product voor de duurzaamheidsbranche. Ben jij er klaar voor om een oplossing uit te denken én uit werken waarmee je onze klanten zelfstandiger maakt en ons in staat stelt om nog sneller te groeien?

Afstudeerstage

App Development

Lever impact met een app voor de duurzaamheidsbranche. Wil jij bouwen aan een app die dagelijks vele gebruikers helpt bij hun dagelijkse werk in de duurzaamheidsbranche?

Afstudeerstage

Klant Portaal

Wil jij bouwen aan een portaal die dagelijks vele gebruikers helpt bij hun dagelijkse werk in de duurzaamheidsbranche? Lees snel verder als jij impact wilt hebben tijdens je afstuderen.

Stage

Open sollicitatie

Wil jij bij ons stage lopen of afstuderen? Open sollicitaties voor alle afdelingen zijn van harte welkom!

2Solar Development

Bouw mee aan een duurzaam zonnepanelen platform

2Solar software is een snelgroeiend bedrijf en de grootste speler in de zonnepanelenmarkt. Wij hebben de ambitie om de energietransitie te versnellen. Hiervoor ontwikkelen en leveren wij software voor de duurzame energiemarkt. Dit varieert van standaardmodules tot op maat gemaakte systemen. Wij staan voor solide oplossingen, waarbij we ons tot nu toe vooral gefocust hebben op de zonnepanelenmarkt en werken altijd nauw samen met onze klanten.

0
Gedreven collega's
0
Awards
0
Commits