Vacature

Inside Sales

Vacature Inside Sales

Word jij onze nieuwe collega?

Wij zijn 2Solar Software en ontwikkelen software voor de duurzaamheidsmarkt om daarmee de energietransitie te versnellen. Dankzij ons talentvolle team zijn we in de afgelopen 9 jaar uitgegroeid tot marktleider. Omdat de belangstelling voor onze software internationaal enorm toeneemt, zijn we op zoek naar talent dat dit in goede banen leidt.

Zoek je niet alleen een baan, maar wil jij ook echt impact maken? Ben jij een hands-on Inside-Sales medewerker die floreert in een dynamische, snelgroeiende en internationale omgeving? Dan zoeken wij jou! Als Inside-Sales medewerker zie je niet alleen kansen, je weet ze te pakken en vast te houden. Samen met je collega’s en klanten maak jij het verschil voor onze planeet. In deze boeiende en uitdagende rol oefen je direct invloed uit op het verdere succes en de groei van 2Solar. Stap jij aan boord van onze scale-up en help jij de energietransitie in Europa te versnellen?

Wat ga je doen?

Als Medewerker Inside Sales, ben je verantwoordelijk voor klantrelaties maken en behouden. Je bent de spil tussen onze klanten, prospects, je collega’s en de afdelingen implementatie en support. Hierbij horen taken als: 

 • Analyseren van de klantbehoefte en een klantprofiel opstellen. Hierdoor kun je gericht afspraken inplannen voor onze accountmanagers. 
 • Onze software presenteren aan (potentiële) klanten. Hiervoor inventariseer je de klantprocessen. Eerlijkheid vinden we belangrijk, dus wanneer er geen match is nemen we op een goede manier afscheid. Nieuwe klanten draag je over aan de afdeling implementatie.  
 • Klanttevredenheid bewaken door bijvoorbeeld happiness calls.  
 • Actief meedenken binnen het bedrijf; als je mogelijkheden ziet horen wij het graag! 

 

Wie ben jij?

 • Je hebt HBO werk-en denkniveau bij voorkeur in een commerciële richting;
 • Je bent klant- en servicegericht;
 • Je hebt uitstekende sociale- en communicatieve vaardigheden;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Je bent commercieel ingesteld en resultaatgedreven en omdat geen dag hetzelfde is ben je flexibel en kun je snel schakelen;
 • Je hebt bij voorkeur ervaring in een salesgerichte functie;
 • Je bent een goede luisteraar en weet de juiste vragen te stellen en de behoefte van de klant te achterhalen;
 • Je hebt een goede dosis doorzettingsvermogen en humor en bent stressbestendig en doelgericht.

Een informele werksfeer waar ruimte is voor ontwikkeling in de 2Solar Software Academy. Wij bieden jou een baan met veel afwisseling en verantwoordelijkheid, laptop naar keuze, 25 vakantiedagen en een goed salaris.

Wij werken met een hecht, jong team. De meeste collega’s zijn tussen de 25 en 35 jaar oud. Onderling houden wij van een informele werksfeer. Zo vinden wij het erg leuk om bijvoorbeeld op vrijdagavond nog een biertje te drinken op het terras of om uit eten te gaan. Dagelijks staat er een verzorgde lunch voor je klaar en is er vers fruit. Ons kantoor is gevestigd vlakbij de A28 en op loopafstand van het station en de oude binnenstad. Zowel met het openbaar vervoer als met de auto goed bereikbaar dus!

Wij zijn pioniers en jij bent dat ook. Bij 2Solar Software krijg jij daarom de ruimte en vrijheid om jouw werk goed te doen. Er wordt niet op de minuut gekeken, want kwaliteit, verbetering en onze klanten verder helpen staan voorop. Daarom vraag jij je vaak af: “Hoe kunnen wij onze klanten nog beter helpen?”.

Wij werken hard aan het versnellen van de duurzame energietransitie en bieden jou de mogelijkheid om een bijdrage te leveren aan een meer toekomstbestendige en duurzame wereld. Een baan dus met duurzaamheidsgarantie!

Contactpersoon

Ninet van de Worp
Bereikbaar via mail, mobiel en whatsapp
Telefoon: 06-22692000
Email: ninet@2solar.nl

We bekijken je sollicitatie en streven ernaar om je binnen 24 uur meer informatie te geven over het vervolg van het proces. Zijn we enthousiast geraakt?

Dan neemt Ninet telefonisch contact met je op om een kennismaking in te plannen, we willen je graag beter leren kennen!

We nodigen je uit bij ons op kantoor zodat je gelijk de sfeer eens kan proeven. We zijn heel erg benieuwd naar wie jij bent, wat je kan en wat je wil! Dit is voor jou ook het moment om alle vragen die je hebt aan ons te stellen. Aan de hand hiervan ontdekken we of er een match is!

Dan gaan we graag een duurzame relatie met je aan.

2Solar software is een snelgroeiend bedrijf en de grootste speler in de zonnepanelenmarkt. Wij hebben de ambitie om de energietransitie te versnellen. Hiervoor ontwikkelen en leveren wij software voor de duurzame energiemarkt. Dit varieert van standaardmodules tot op maat gemaakte systemen. Wij staan voor solide oplossingen, waarbij we ons tot nu toe vooral gefocust hebben op de zonnepanelenmarkt en werken altijd nauw samen met onze klanten.

Twee awards, twee jaar op rij 2Solar Software groeit hard; in 2019 en 2020 hebben wij een mooie positie in de Fast Top 50 van Deloitte van snelst groeiende Tech bedrijven in Nederland gewonnen en in 2019 en 2020 ook in de FD Gazellen Award van 770 snelst groeiende bedrijven in Nederland. Een prestatie waar we trots op zijn en elke dag aan werken door onze klanten de beste dienstverlening te bieden!

Ambitie Onze dienstverlening richt zich nu nog voornamelijk op de Nederlandse en Belgische markt en heeft vooral betrekking op de zonnepanelenmarkt. Onze ambitie is om 2Solar op grote schaal internationaal verder uit te rollen. Je zult dan ook gaan werken met internationale bedrijven uit verschillende landen en samenwerken met ervaren developers van onze vestiging in Lviv/ Oekraïne. Je kunt dus veel leren en er is ruimte om door te groeien.

Ninet van de Worp

Heb je vragen over deze vacature? Neem gerust contact met mij op via mail, mobiel of whatsapp 06-22692000

2Solar aanvaardt geen ongevraagde hulp voor van intermediairs, uitzendbureaus of andere derden. Toegestuurde cv’s (in welke vorm dan ook) door genoemde partijen aan enige medewerkers van 2Solar zonder geldige schriftelijke zoekopdracht van onze HR Afdeling, worden beschouwd als publieke informatie. Er zal aan genoemde partijen geen vergoeding zijn verschuldigd in geval dat een kandidaat wordt aangenomen van wie ongevraagd het cv en/of andere gegevens zijn toegestuurd.

ninet@2solar.nl

  Solliciteer op deze functie  2Solar software legt je gegevens vast conform de Wet bescherming persoonsgegevens.

  0
  Gedreven collega’s
  0
  Awards
  0
  Regels code geschreven per dag