Vacature

Inside Sales

Vacature Inside Sales

Word jij onze nieuwe collega?

Als Inside Sales bij 2Solar Software ben je dagelijks bezig een bijdrage te leveren aan de verduurzaming van Nederland en kom je te werken in ons bruisende Sales team. Met jouw commerciële hart maak jij het verschil en maak je telefonisch potentiële klanten enthousiast voor onze dienstverlening.

Jouw visie, kennis en inbreng is welkom bij ons snel groeiende bedrijf waarin wij jou een uitdagende baan kunnen bieden en waarbij er naast hard werken ook de nodige ruimte is voor gezelligheid en ontspanning. We work hard and play hard!

Wat ga je doen?

Je bent de spil tussen onze klanten, je collega’s in de buitendienst en de afdeling implementatie en support. Een ware duizendpoot die kan schakelen tussen commerciële telefoongesprekken, contractbeheer en procesbewaking. Je taken zijn veelzijdig. Bij binnenkomst van de aanvragen kwalificeer je de potentiële klanten. Na kwalificatie ga je afspraken maken voor de accountmanager buitendienst.

Je bent verantwoordelijk voor een stuk e-Commerce en je zorgt dat de nieuwe klanten goed overgedragen worden aan de afdeling implementatie. Verder bewaak je de voortgang van het salesproces en neem je een stuk acquisitie voor je rekening.

Wat moet je kunnen?

 • Je hebt een afgeronde MBO opleiding bij voorkeur in de richting van Commerciële Economie of Bedrijfskunde
 • Je bent klant- en servicegericht
 • Je hebt uitstekende sociale- en communicatieve vaardigheden
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • Je bent commercieel ingesteld en resultaatgedreven en omdat geen dag hetzelfde is ben je flexibel en kun je snel schakelen
 • Je hebt bij voorkeur ervaring in een salesgerichte functie
 • Je bent een goede luisteraar en weet de juiste vragen te stellen en de behoefte van de klant te achterhalen
 • Je hebt een goede dosis doorzettingsvermogen en humor en bent stressbestendig en doelgericht
 • Je houd van klantgerichte sales en hebt affiniteit met IT

Een informele werksfeer waar ruimte is voor ontwikkeling in de 2Solar Software Academy. Wij bieden jou een baan met veel afwisseling en verantwoordelijkheid, 25 vakantiedagen en een goed salaris.

Wij werken met een hecht, jong team. Onderling houden wij van een informele werksfeer. Zo vinden wij het erg leuk om bijvoorbeeld op vrijdagavond nog een biertje te drinken op het terras of om uit eten te gaan. Dagelijks staat er een uitgebreide lunch voor je klaar en is er vers fruit. Wij werken hard aan het versnellen van de duurzame energietransitie en bieden jou de mogelijkheid om een bijdrage te leveren aan een meer toekomstbestendige en duurzame wereld. Een baan dus met duurzaamheidsgarantie!

Contactpersoon

Ninet van de Worp
Bereikbaar via mail, mobiel en whatsapp
Telefoon: 06-22692000
Email: ninet@2solar.nl

We bekijken je sollicitatie en streven ernaar om je binnen 24 uur meer informatie te geven over het vervolg van het proces. Zijn we enthousiast geraakt?

Dan neemt Ninet telefonisch contact met je op om een kennismaking in te plannen, we willen je graag beter leren kennen!

We nodigen je uit bij ons op kantoor zodat je gelijk de sfeer eens kan proeven. We zijn heel erg benieuwd naar wie jij bent, wat je kan en wat je wil! Dit is voor jou ook het moment om alle vragen die je hebt aan ons te stellen. Aan de hand hiervan ontdekken we of er een match is!

Dan gaan we graag een duurzame relatie met je aan.

2Solar software is een snelgroeiend bedrijf en de grootste speler in de zonnepanelenmarkt. Wij hebben de ambitie om de energietransitie te versnellen. Hiervoor ontwikkelen en leveren wij software voor de duurzame energiemarkt. Dit varieert van standaardmodules tot op maat gemaakte systemen. Wij staan voor solide oplossingen, waarbij we ons tot nu toe vooral gefocust hebben op de zonnepanelenmarkt en werken altijd nauw samen met onze klanten.

Twee awards in 1 maand 2Solar Software groeit hard; in oktober 2019 zijn wij geëindigd in de Fast Top 50 van Deloitte op plaats 27 in de ranking van snelst groeiende Tech bedrijven in Nederland en in november 2019 op plaats 49 in de ranking van de FD Gazellen Award van 770 snelst groeiende bedrijven in Nederland. Een prestatie waar we trots op zijn en elke dag aan werken door onze klanten de beste dienstverlening te bieden!

Onze Ambitie Onze dienstverlening richt zich nu nog voornamelijk op de Nederlandse, Belgische en Engelse markt en heeft vooral betrekking op de zonnepanelenmarkt. Onze ambitie is om 2Solar op grote schaal internationaal verder uit te rollen en de software naast zonnepanelen ook geschikt te maken voor andere verduurzamingstoepassingen, zoals voor warmtepompen.

Ninet van de Worp

Heb je vragen over deze vacature? Neem gerust contact met mij op via mail, mobiel of whatsapp 06-22692000

Bij 2Solar Software spreken we kandidaten graag op persoonlijke titel, acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

ninet@2solar.nl

  Solliciteer op deze functie  2Solar software legt je gegevens vast conform de Wet bescherming persoonsgegevens.

  0
  Gedreven collega’s
  0
  Awards
  0
  Commits