Vacature

Accountmanager
Bestaande Relaties

Vacature Accountmanager Bestaande Relaties

Word jij onze nieuwe collega?

Als Accountmanager Bestaande Relaties bij 2Solar Software ben je dagelijks bezig een bijdrage te leveren aan de verduurzaming van Nederland en kom je te werken in ons bruisende Sales team. Je bent de spil tussen onze klanten, je collega’s in de buitendienst en de afdeling Implementatie&Support. Een ware duizendpoot die kan schakelen tussen commerciële telefoongesprekken, contractbeheer en procesbewaking.

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor een optimale klantbeleving. Dit bewerkstellig je door middel van het monitoren van de dienstverlening bij de klant, het faciliteren van de communicatie tussen de afdelingen die betrokken zijn bij de klant en het opstellen van rapportages. Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt bij incidenten en onderhoud je contact met onze klanten door middel van (digitale) klantbezoeken. Je taken zijn veelzijdig:

 • Je analyseert trends in klantvragen en bespreekt de manier waarop de klant de dienstverlening ervaart.
 • Onze klanten groeien en onze dienstverlening groeit mee. Je bespreekt met onze bestaande klanten de behoefte aan uitbreiding van onze dienstverlening en zorgt samen met de Product Owner en de Customer Succes Implementation Consultants dat de dienstverlening verder wordt uitgebreid.
 • Je voert op regelmatige basis Happiness Calls met de klant
 • Je zorgt dat nieuwe klanten goed overgedragen worden aan de afdeling Implementatie&Support
 • Je bewaakt de voortgang van het salesproces

Verder krijg je bij ons veel ruimte en vrijheid om je functie zelf vorm te geven en binnen je functie datgene waar je passie voor hebt op te pakken. Samen met je team werk je aan het bouwen en het goed neerzetten van een toekomstbestendige dienstverlening. Ook werk je aan de verdere professionalisering van de dienstverlening. Doordat dit gebeurt in een continue veranderende organisatie heb je een uitdagende klus.

Wat moet je kunnen?

 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding bij voorkeur in de richting van Commerciële Economie of Bedrijfskunde;
 • Je hebt 2-4 jaar ervaring opgedaan met advisering van SaaS oplossingen die de gehele klantreis dekken en bent bekend met Scrum methodieken;
 • Ervaring in de duurzame energiesector is een pré;
 • Je wordt enthousiast van het zo optimaal mogelijk bedienen van de klant en bent vanzelfsprekend klant- en servicegericht;
 • Je bent niet bang om kritische vragen te stellen;
 • Je hebt uitstekende sociale- en communicatieve vaardigheden;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Je bent commercieel ingesteld en klantgericht en omdat geen dag hetzelfde is ben je flexibel en kun je snel schakelen;
 • Je hebt bij voorkeur ervaring in een salesgerichte functie;
 • Je bent een goede luisteraar en weet de juiste vragen te stellen en de behoefte van de klant te achterhalen;
 • Je bent oplossingsgericht en kunt goed omgaan met veranderingen en weerstand;
 • Je hebt een goede dosis doorzettingsvermogen en humor en bent stressbestendig en proactief;
 • Je bent bekend met verschillende communicatiestijlen en kan deze toepassen op de verschillende niveaus ( operationeel, tactisch en strategisch).

Een informele werksfeer waar ruimte is voor ontwikkeling in de 2Solar Software Academy. Wij bieden jou een baan met veel afwisseling en verantwoordelijkheid, 25 vakantiedagen en een goed salaris.

Wij werken met een hecht, jong team. De meeste werknemers zijn tussen de 23 en 35 jaar oud. Onderling houden wij van een informele werksfeer. Zo vinden wij het erg leuk om bijvoorbeeld op vrijdagavond nog een biertje te drinken op het terras of om uit eten te gaan. Dagelijks staat er een uitgebreide lunch voor je klaar en is er vers fruit. Ons kantoor is gevestigd vlakbij de A28 en op loopafstand van het station en de oude binnenstad. Zowel met het openbaar vervoer als met de auto goed bereikbaar dus!

Wij werken hard aan het versnellen van de duurzame energietransitie en bieden jou de mogelijkheid om een bijdrage te leveren aan een meer toekomstbestendige en duurzame wereld. Een baan dus met duurzaamheidsgarantie!

Werken bij 2Solar

Contactpersoon

Ninet van de Worp
Bereikbaar via mail, mobiel en whatsapp
Telefoon: 06-22692000
Email: ninet@2solar.nl

We bekijken je sollicitatie en streven ernaar om je binnen 24 uur meer informatie te geven over het vervolg van het proces. Zijn we enthousiast geraakt?

Dan neemt Ninet telefonisch contact met je op om een kennismaking in te plannen, we willen je graag beter leren kennen!

We nodigen je uit bij ons op kantoor zodat je gelijk de sfeer eens kan proeven. We zijn heel erg benieuwd naar wie jij bent, wat je kan en wat je wil! Dit is voor jou ook het moment om alle vragen die je hebt aan ons te stellen. Aan de hand hiervan ontdekken we of er een match is!

Dan gaan we graag een duurzame relatie met je aan.

2Solar software is een snelgroeiend bedrijf en de grootste speler in de zonnepanelenmarkt. Wij hebben de ambitie om de energietransitie te versnellen. Hiervoor ontwikkelen en leveren wij software voor de duurzame energiemarkt. Dit varieert van standaardmodules tot op maat gemaakte systemen. Wij staan voor solide oplossingen, waarbij we ons tot nu toe vooral gefocust hebben op de zonnepanelenmarkt en werken altijd nauw samen met onze klanten.

Twee awards, twee jaar op rij 2Solar Software groeit hard; in 2019 en 2020 hebben wij een mooie positie in de Fast Top 50 van Deloitte van snelst groeiende Tech bedrijven in Nederland gewonnen en in 2019 en 2020 ook in de FD Gazellen Award van 770 snelst groeiende bedrijven in Nederland. Een prestatie waar we trots op zijn en elke dag aan werken door onze klanten de beste dienstverlening te bieden!

Onze ambitie Onze dienstverlening richt zich nu nog voornamelijk op de Nederlandse, Belgische en Engelse markt en heeft vooral betrekking op de zonnepanelenmarkt. Onze ambitie is om 2Solar op grote schaal internationaal verder uit te rollen.

Ninet van de Worp

Heb je vragen over deze vacature? Neem gerust contact met mij op via mail, mobiel of whatsapp 06-22692000

2Solar aanvaardt geen ongevraagde hulp voor van intermediairs, uitzendbureaus of andere derden. Toegestuurde cv’s (in welke vorm dan ook) door genoemde partijen aan enige medewerkers van 2Solar zonder geldige schriftelijke zoekopdracht van onze HR Afdeling, worden beschouwd als publieke informatie. Er zal aan genoemde partijen geen vergoeding zijn verschuldigd in geval dat een kandidaat wordt aangenomen van wie ongevraagd het cv en/of andere gegevens zijn toegestuurd.

ninet@2solar.nl

  Solliciteer op deze functie  2Solar software legt je gegevens vast conform de Wet bescherming persoonsgegevens.

  0
  Gedreven collega’s
  0
  Awards
  0
  Commits