Vacature

Accountmanager België

Vacature Accountmanager België

Word jij onze nieuwe collega?

Ongekende kansen. Jij, als accountmanager, ziet ze niet alleen, jij weet ze te pakken, vast te houden en eigen te maken. Niet alleen voor jezelf, maar juist voor onze planeet, jouw klanten en collega’s. In deze boeiende en uitdagende rol oefen je direct invloed uit op het verdere succes en de groei van 2Solar. Dat doe je samen met jouw collega’s vanuit een bewezen succesvolle methodiek. Stap jij aan boord van onze scale-up en help jij de energietransitie in Europa te versnellen? 

Wat ga je doen als accountmanager?

 • Je bent verantwoordelijk voor het opbouwen van langdurige klantrelaties. Jouw toekomstige klanten zijn installateurs, van 1 mans bedrijf tot corporate bedrijven, woningbouwcorporaties en gemeenten, die hun dienstverlening richten op duurzame energie;
 • Dit betekent dat alles tussen het eerste contact en opdracht tot jouw directe taken behoort, inclusief het geven van demo’s, maken van offertes en samenwerkingsafspraken;
 • Daarna zorg je voor een correcte overdracht van klanten naar de afdeling Implementatie & Support op een zodanige wijze dat je collega’s de oplossing die jij verkocht hebt, in de praktijk optimaal kan laten werken;
 • Natuurlijk bewaak je de voortgang van het salesproces, zodat de klant gaat ervaren dat niet alleen de SaaS-oplossing super goed is, maar ook de manier waarop jullie samenwerking vorm krijgt. Want tevreden klanten en een optimale klantbeleving is het uiteindelijke doel!
 • Met jouw advies begeleid je klanten in hun groei met de nodige uitbreidingen;
 • Als accountmanager bij 2solar software ben je een volwaardig klankbord voor jouw klanten.Vanaf het allereerste contact tot in lengte van dagen.

✔ Deze vacature staat open voor de Benelux: Je kunt aan de slag als Accountmanager Nederland, België of een mix van beide!

Wat moet je kunnen?

 • Hbo werk en denkniveau;
 • Minimaal 4 jaar recente commerciële SaaS ervaring;
 • Ervaring in de duurzame energiesector is mooi meegenomen, interesse daarin is een must;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Doe je dit alleen?

Zeker niet! Samen als één team gaan wij voor resultaat vanuit een bewezen succesvolle methodiek. Als accountmanager kom jij in het team bij Jered. Of je nou wilt sparren, het salesproces wilt doorgronden, of juist wilt leren de verbinding te maken. Hij helpt jou verder in het verder ontwikkelen van jouw eigen verkoopstijl. Samen gaan wij voor het beste resultaat. Daarom ben jij een tikkeltje eigenwijs en bovenal nieuwsgierig naar het verhaal achter onze klanten. Voor deze mensen maak jij het verschil. Niet met een snelle babbel, maar door te luisteren naar wat jouw klanten nodig hebben. Jij verbindt, adviseert, inspireert en voegt waarde toe. Succes voor jou is het succes van jouw klanten. Voor jou maakt het niet uit of dit een grote energieleverancier is of de installateur bij jou op de hoek.

Een informele werksfeer waar ruimte is voor ontwikkeling in de 2Solar Software Academy. Wij bieden jou als accountmanager een baan met veel afwisseling en verantwoordelijkheid, een autolaptop naar keuze, 25 vakantiedagen en een salaris met vast en variabele deel waarbij je op jaarbasis uitkomt tussen de 40K en… de max, dat is aan jou.

Wij werken met een hecht, jong team. De meeste collega’s zijn tussen de 25 en 35 jaar oud. Onderling houden wij van een informele werksfeer. Zo vinden wij het erg leuk om bijvoorbeeld op vrijdagavond nog een biertje te drinken op het terras of om uit eten te gaan. Dagelijks staat er een verzorgde lunch voor je klaar en is er vers fruit. Ons kantoor is gevestigd vlakbij de A28 en op loopafstand van het station en de oude binnenstad. Zowel met het openbaar vervoer als met de auto goed bereikbaar dus!

Wij zijn pioniers en jij bent dat ook. Bij 2Solar Software krijg jij daarom de ruimte en vrijheid om jouw werk goed te doen. Er wordt niet op de minuut gekeken, want kwaliteit, verbetering en onze klanten verder helpen staan voorop.

Wij werken hard aan het versnellen van de duurzame energietransitie en bieden jou de mogelijkheid om een bijdrage te leveren aan een meer toekomstbestendige en duurzame wereld. Een baan dus met duurzaamheidsgarantie!

Werken bij 2Solar

Contactpersoon

Ninet van de Worp
Bereikbaar via mail, mobiel en whatsapp
Telefoon: 06-22692000
Email: ninet@2solar.nl

We bekijken je sollicitatie en streven ernaar om je binnen 24 uur meer informatie te geven over het vervolg van het proces. Zijn we enthousiast geraakt?

Dan neemt Ninet telefonisch contact met je op om een kennismaking in te plannen, we willen je graag beter leren kennen!

We nodigen je uit bij ons op kantoor zodat je gelijk de sfeer eens kan proeven. We zijn heel erg benieuwd naar wie jij bent, wat je kan en wat je wil! Dit is voor jou ook het moment om alle vragen die je hebt aan ons te stellen. Aan de hand hiervan ontdekken we of er een match is!

Dan gaan we graag een duurzame relatie met je aan.

2Solar software is een snelgroeiende Scale-up en de grootste speler in de zonnepanelenmarkt. Wij hebben de ambitie om de energietransitie te versnellen. Hiervoor ontwikkelen en leveren wij software voor de duurzame energiemarkt. Dit varieert van standaardmodules tot op maat gemaakte systemen. Wij staan voor solide oplossingen, waarbij we ons tot nu toe vooral gefocust hebben op de zonnepanelenmarkt en werken altijd nauw samen met onze klanten.

Twee awards, twee jaar op rij 2Solar Software groeit hard; in 2019 en 2020 hebben wij een mooie positie in de Fast Top 50 van Deloitte van snelst groeiende Tech bedrijven in Nederland gewonnen en in 2019 en 2020 ook in de FD Gazellen Award van 770 snelst groeiende bedrijven in Nederland. Een prestatie waar we trots op zijn en elke dag aan werken door onze klanten de beste dienstverlening te bieden!

Ambitie Onze dienstverlening richt zich nu nog voornamelijk op de Nederlandse, Belgische en Engelse markt en heeft vooral betrekking op de zonnepanelenmarkt. Onze ambitie is om 2Solar op grote schaal internationaal verder uit te rollen. Je zult dan ook gaan werken met internationale bedrijven uit verschillende landen en samenwerken met ervaren developers van onze vestiging in Lviv/ Oekraïne. Je kunt dus veel leren en er is ruimte om door te groeien.

Ninet van de Worp

Heb je vragen over deze vacature? Neem gerust contact met mij op via mail, mobiel of whatsapp 06-22692000

2Solar aanvaardt geen ongevraagde hulp voor van intermediairs, uitzendbureaus of andere derden. Toegestuurde cv’s (in welke vorm dan ook) door genoemde partijen aan enige medewerkers van 2Solar zonder geldige schriftelijke zoekopdracht van onze HR Afdeling, worden beschouwd als publieke informatie. Er zal aan genoemde partijen geen vergoeding zijn verschuldigd in geval dat een kandidaat wordt aangenomen van wie ongevraagd het cv en/of andere gegevens zijn toegestuurd.

ninet@2solar.nl

  Solliciteer op deze functie  2Solar software legt je gegevens vast conform de Wet bescherming persoonsgegevens.

  0
  Gedreven collega’s
  0
  Awards
  0
  Regels code geschreven per dag