Sales

2Solar Sales

Bouw mee aan het platform voor duurzame energie

Wij zijn 2Solar en ontwikkelen software voor de duurzaamheidsmarkt om daarmee de energietransitie te versnellen. Dankzij ons talentvolle team zijn we in de afgelopen 9 jaar uitgegroeid tot marktleider. Omdat de belangstelling naar onze software ook internationaal enorm toeneemt, zijn we op zoek naar talent dat ons helpt deze groei te versnellen.

Vacature

Traineeship Accountmanager

Als Trainee Accountmanager staat je een carrière te wachten in een snelgroeiende en internationale omgeving. Hier kijken we samen naar je ambities en wat jij nodig hebt!

Vacature

Accountmanager (België)

Als Accountmanager (België) bij 2Solar Software ben je dagelijks bezig een bijdrage te leveren aan de verduurzaming van België en kom je te werken in ons bruisende Sales team.

Vacature

Accountmanager (Nederland)

Als Accountmanager (Nederland) bij 2Solar Software ben je dagelijks bezig een bijdrage te leveren aan de verduurzaming van Nederland en kom je te werken in ons bruisende Sales team.

Vacature

Inside Sales

 Met jouw commerciële hart maak jij het verschil en maak je telefonisch potentiële prospects en klanten enthousiast voor onze dienstverlening en software. Stap jij aan boord van onze razendsnelle scale-up?

0
Gedreven collega’s
0
Awards
0
Regels code geschreven per dag