Vacature

Content Marketeer

Vacature Content Marketeer

Word jij onze nieuwe collega?

Als Content Marketeer bij 2Solar kun jij jouw creativiteit volledig inzetten. Niet alleen om onze snelgroeiende scale-up verder te brengen met sterke campagnes, maar je draagt ook bij aan de verduurzaming. Gaan jouw ogen glinsteren bij de gedachte echt impact te leveren met jouw slimme branded content en scherpe copy? Stap dan aan boord.

Wat ga je doen?

 • Je bent verantwoordelijk voor de doorvertaling van onze marketingstrategie in aansprekende branded content, zoals whitepapers, blogs, social posts en e-mailcampagnes;
 • De website staat er dankzij jou altijd tip top bij;
 • Je gaat helemaal los met het beheren van LinkedIn en het opzetten van nieuwe socialkanalen om onze prospects en klanten te bereiken;
 • We zullen e-mailmarketing en marketingautomation in gaan zetten om onze doelen te bereiken. Jij speelt een sleutelrol bij het vullen van deze marketingmachine;
 • Met jouw liefde voor brands zorg je ervoor dat onze uitingen op alle kanalen herkenbaar zijn en bewaak je onze huisstijl met passie;
 • Jouw organisatieskills komen goed van pas bij het organiseren van beurzen en events voor klanten en prospects;
 • Je denkt actief mee bij het vormgeven van de marketingstrategie van 2Solar;

Verder krijg je bij ons veel ruimte en vrijheid om je functie zelf vorm te geven en binnen je functie datgene waar je passie voor hebt op te pakken.

Wat moet je kunnen?

 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding bij voorkeur in de richting van Communicatie of Commerciële Economie;
 • Copywriting gaat je uitstekend af;
 • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring opgedaan en hebt affiniteit met IT;
 • Je hebt een gezonde dosis lef en hebt uitstekende sociale-en communicatieve vaardigheden;
 • Je werkt goed zelfstandig, maar vind het tegelijk leuk om samen met je team goede resultaten te halen en van elkaar te leren;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Je hebt doorzettingsvermogen, je bent proactief, stressbestendig en hebt vooral humor.
Ninet van de Worp

Heb je vragen over deze vacature? Neem gerust contact met mij op via mail, mobiel of whatsapp 06-22692000

Bij 2Solar Software spreken we kandidaten graag op persoonlijke titel, acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

ninet@2solar.nl

Een informele werksfeer waar ruimte is voor ontwikkeling in de 2Solar Software Academy. Wij bieden jou een baan met veel afwisseling en verantwoordelijkheid, laptop naar keuze, 25 vakantiedagen en een goed salaris.

Wij werken met een hecht, jong team. De meeste collega’s zijn tussen de 25 en 35 jaar oud. Onderling houden wij van een informele werksfeer. Zo vinden wij het erg leuk om bijvoorbeeld op vrijdagavond nog een biertje te drinken op het terras of om uit eten te gaan. Dagelijks staat er een verzorgde lunch voor je klaar en is er vers fruit. Ons kantoor is gevestigd vlakbij de A28 en op loopafstand van het station en de oude binnenstad. Zowel met het openbaar vervoer als met de auto goed bereikbaar dus!

Wij zijn pioniers en jij bent dat ook. Bij 2Solar Software krijg jij daarom de ruimte en vrijheid om jouw werk goed te doen. Er wordt niet op de minuut gekeken, want kwaliteit, verbetering en onze klanten verder helpen staan voorop. Daarom vraag jij je vaak af: “Hoe kunnen wij onze klanten nog beter helpen?”.

Wij werken hard aan het versnellen van de duurzame energietransitie en bieden jou de mogelijkheid om een bijdrage te leveren aan een meer toekomstbestendige en duurzame wereld. Een baan dus met duurzaamheidsgarantie!

Werken bij 2Solar

Contactpersoon

Ninet van de Worp
Bereikbaar via mail, mobiel en whatsapp
Telefoon: 06-22692000
Email: ninet@2solar.nl

We bekijken je sollicitatie en streven ernaar om je binnen 24 uur meer informatie te geven over het vervolg van het proces. Zijn we enthousiast geraakt?

Dan neemt Ninet telefonisch contact met je op om een kennismaking in te plannen, we willen je graag beter leren kennen!

We nodigen je uit bij ons op kantoor zodat je gelijk de sfeer eens kan proeven. We zijn heel erg benieuwd naar wie jij bent, wat je kan en wat je wil! Dit is voor jou ook het moment om alle vragen die je hebt aan ons te stellen. Aan de hand hiervan ontdekken we of er een match is!

We zijn heel benieuwd en krijgen graag een inkijkje in jouw portfolio. Tijd om jouw mooiste werk door te nemen!

Dan gaan we graag een duurzame relatie met je aan.

  Solliciteer op deze functie  2Solar software legt je gegevens vast conform de Wet bescherming persoonsgegevens.

  2Solar software is een snelgroeiend bedrijf en de grootste speler in de zonnepanelenmarkt. Wij hebben de ambitie om de energietransitie te versnellen. Hiervoor ontwikkelen en leveren wij software voor de duurzame energiemarkt. Dit varieert van standaardmodules tot op maat gemaakte systemen. Wij staan voor solide oplossingen, waarbij we ons tot nu toe vooral gefocust hebben op de zonnepanelenmarkt en werken altijd nauw samen met onze klanten.

  Twee awards, twee jaar op rij 2Solar Software groeit hard; in 2019 en 2020 hebben wij een mooie positie in de Fast Top 50 van Deloitte van snelst groeiende Tech bedrijven in Nederland gewonnen en in 2019, 2020 en 2021 ook in de FD Gazellen Award van 770 snelst groeiende bedrijven in Nederland. Een prestatie waar we trots op zijn en elke dag aan werken door onze klanten de beste dienstverlening te bieden!

  Ambitie Onze dienstverlening richt zich nu nog voornamelijk op de Nederlandse, Belgische en Engelse markt en heeft vooral betrekking op de zonnepanelenmarkt. Onze ambitie is om 2Solar op grote schaal internationaal verder uit te rollen. Je zult dan ook gaan werken met internationale bedrijven uit verschillende landen en samenwerken met ervaren developers van onze vestiging in Lviv/ Oekraïne. Je kunt dus veel leren en er is ruimte om door te groeien.

  0
  Gedreven collega’s
  0
  Awards
  0
  Regels code geschreven per dag