Vacature

Allround
Marketeer

Vacature Allround Marketeer

Word jij onze nieuwe collega?

 

Ben jij een hands-on Marketeer die floreert in een energieke, snelgroeiende en internationale omgeving? 2Solar Software zoekt een Marketeer voor een nieuwe uitdaging binnen ons snelgroeiende bedrijf in Zwolle. Het is belangrijk dat jij je thuis voelt in een dynamische omgeving waarin veel mogelijk is. Je hebt al enkele jaren ervaring als Marketeer en bent op zoek naar een volgende stap in je loopbaan. Maak jij graag plannen, maar krijg jij er ook energie van om ze zelf uit te voeren? Dan krijg jij bij 2Solar de unieke kans om marketing binnen ons bedrijf op de kaart te zetten.

Wat ga je doen?

Je bent iemand die 2Solar Software op de juiste manier in de markt weet te positioneren en op een unieke manier zichtbaar maakt wat we doen, weten én kunnen. Natuurlijk altijd verrassend, relevant en met de juiste tone of voice. Je weet jouw creatieve ideeën te vertalen in effectieve campagnes met duidelijke KPI’s.

Jij krijgt volledig de ruimte en kansen om jouw functie zelf in te richten en binnen deze functie datgene waar je passie voor hebt op te pakken. Wij willen graag vertrouwen op jouw ervaring, kennis en creativiteit. Laat maar zien wat je in huis hebt. Het doel is namelijk voor ons wel duidelijk: jij gaat het merk 2Solar laten groeien en verstevigt onze positie in de nationale en internationale markt. Vanuit jouw expertise weet je precies welke kanalen je moet inzetten om onze doelgroepen te bereiken. In deze rol ben je verantwoordelijk voor:

 • Ontwikkelen van marketingplannen, -concepten en -campagnes;
 • Opstellen en bewaken van marketingbudgetten;
 • Visieontwikkeling en doorvertaling van het merk 2Solar in de markt;
 • Visie en ontwikkeling channel strategie 2Solar, online en offline;
 • Creëren en optimaliseren van content van onze online en offline kanalen;
 • Het aanspreekpunt voor alle marketinggerelateerde vragen

Wat moet je kunnen?

 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding bij voorkeur in de richting van Marketing&Communicatie of Commerciele Economie;
 • Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring;
 • Je bent minimaal beschikbaar voor 32-40 uur per week;
 • Je bent bij voorkeur bekend met systemen als Hubspot, Salesforce of Zendesk;
 • Je beheerst de aspecten van online marketing en bent bekend met WordPress;
 • Je bent enthousiast en een zelfstarter;
 • Je bent een stevige gesprekspartner;
 • Je hebt uitstekende sociale- en communicatieve vaardigheden;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Je hebt een goede dosis doorzettingsvermogen, humor, bent stressbestendig en proactief;
 • Je hebt affiniteit met IT en software dienstverlening (SaaS)

Een informele werksfeer waarin je samen met collega’s kunt werken aan uitdagende projecten en waar ruimte is voor ontwikkeling. Wij bieden jou een baan met veel afwisseling en verantwoordelijkheid, 25 vakantiedagen en een goed salaris. Uiteraard ontvang je een laptop naar keuze.

Wij werken met een hecht, jong team. Onderling houden wij van een informele werksfeer. Zo vinden wij het erg leuk om bijvoorbeeld op vrijdagavond nog een biertje te drinken op het terras of om uit eten te gaan. Dagelijks staat er een uitgebreide lunch voor je klaar en is er vers fruit. Ons kantoor is gevestigd vlakbij de A28 en op loopafstand van het station en de oude binnenstad. Zowel met het openbaar vervoer als met de auto goed bereikbaar dus!

Wij werken hard aan het versnellen van de duurzame energietransitie en bieden jou de mogelijkheid om een bijdrage te leveren aan een meer toekomstbestendige en duurzame wereld. Een baan dus met duurzaamheidsgarantie!

Werken bij 2Solar

Contactpersoon

Ninet van de Worp
Bereikbaar via mail, mobiel en whatsapp
Telefoon: 06-22692000
Email: ninet@2solar.nl

We bekijken je sollicitatie en streven ernaar om je binnen 24 uur meer informatie te geven over het vervolg van het proces. Zijn we enthousiast geraakt?

Dan neemt Ninet telefonisch contact met je op om een kennismaking in te plannen, we willen je graag beter leren kennen!

We nodigen je uit bij ons op kantoor zodat je gelijk de sfeer eens kan proeven. We zijn heel erg benieuwd naar wie jij bent, wat je kan en wat je wil! Dit is voor jou ook het moment om alle vragen die je hebt aan ons te stellen. Aan de hand hiervan ontdekken we of er een match is!

Dan gaan we graag een duurzame relatie met je aan.

2Solar software is een snelgroeiend bedrijf en de grootste speler in de zonnepanelenmarkt. Wij hebben de ambitie om de energietransitie te versnellen. Hiervoor ontwikkelen en leveren wij software voor de duurzame energiemarkt. Dit varieert van standaardmodules tot op maat gemaakte systemen. Wij staan voor solide oplossingen, waarbij we ons tot nu toe vooral gefocust hebben op de zonnepanelenmarkt en werken altijd nauw samen met onze klanten.

Twee awards, twee jaar op rij 2Solar Software groeit hard; in 2019 en 2020 hebben wij een mooie positie in de Fast Top 50 van Deloitte van snelst groeiende Tech bedrijven in Nederland gewonnen en in 2019 en 2020 ook in de FD Gazellen Award van 770 snelst groeiende bedrijven in Nederland. Een prestatie waar we trots op zijn en elke dag aan werken door onze klanten de beste dienstverlening te bieden!

Ambitie Onze dienstverlening richt zich nu nog voornamelijk op de Nederlandse, Belgische en Engelse markt en heeft vooral betrekking op de zonnepanelenmarkt. Onze ambitie is om 2Solar op grote schaal internationaal verder uit te rollen. Je zult dan ook gaan werken met internationale bedrijven uit verschillende landen en samenwerken met ervaren developers van onze vestiging in Lviv/ Oekraïne. Je kunt dus veel leren en er is ruimte om door te groeien.

Ninet van de Worp

Heb je vragen over deze vacature? Neem gerust contact met mij op via mail, mobiel of whatsapp 06-22692000

2Solar aanvaardt geen ongevraagde hulp voor van intermediairs, uitzendbureaus of andere derden. Toegestuurde cv’s (in welke vorm dan ook) door genoemde partijen aan enige medewerkers van 2Solar zonder geldige schriftelijke zoekopdracht van onze HR Afdeling, worden beschouwd als publieke informatie. Er zal aan genoemde partijen geen vergoeding zijn verschuldigd in geval dat een kandidaat wordt aangenomen van wie ongevraagd het cv en/of andere gegevens zijn toegestuurd.

ninet@2solar.nl

  Solliciteer op deze functie  2Solar software legt je gegevens vast conform de Wet bescherming persoonsgegevens.

  0
  Gedreven collega’s
  0
  Awards
  0
  Regels code geschreven per dag