Vacature

Recruitment Business Partner

Vacature Recruitment Business Partner

Word jij onze nieuwe collega?

Zoek je niet alleen een baan, maar wil jij ook echt impact maken? Ben jij een hands-on Recruitment Business Partner die floreert in een dynamische, snelgroeiende en internationale omgeving? Dan zoeken wij jou!

Van start-up tot scale-up, niets is in steen gebeiteld bij 2Solar. Dit is de reden waarom recruitment bij ons nooit eindigt en voortdurend in ontwikkeling is. Als Recruitment Business Partner bij 2Solar heb je de vrijheid om eigenaar te worden van de volledige levenscylus van recruitment en strategisch te helpen bij het bouwen van een breed scala aan teams, waardoor je veel kansen krijgt om een grote impact op ons succes te hebben!

Wat ga je doen?

 • Het opbouwen van een succesvol team die de groei van ons bedrijf kan versnellen;
 • Vind creatieve en vindingrijke manieren om diverse top talenten te vinden en mee in contact te komen;
 • De zoektocht naar nieuwe kandidaten door het inzetten van een datagedreven Candidate Persona en
  een ijzersterke Job Value Proposition;
 • Gegevensgestuurde wervingsbeslissingen nemen;
 • Werk effectief samen door sterke relaties op te bouwen met de vacaturehouders;

Verder krijg je bij ons veel ruimte en vrijheid om je functie zelf vorm te geven en binnen je functie datgene waar je passie voor hebt op te pakken. Samen met de HR-manager werk je aan het bouwen en het goed neerzetten van een toekomstbestendig recruitmentproces. Ook werk je aan de verdere professionalisering en inrichting van de recruitmentprocessen binnen het HR-vakgebied. Doordat dit gebeurt in een continu veranderende organisatie heb je een uitdagende klus.

Wie ben jij?

 • Een geboren netwerker en in staat sterke relaties op te bouwen;
 • 3+ jaar in recruitment, bij voorkeur binnen de Tech industrie;
 • Ervaring met procesverbetering en creatieve manieren om pijpleidingen te bouwen;
 • Hoge mate van zelfmotivatie, iemand die structuur kan definiëren en prioriteiten kan stellen;
 • Je bent niet bang om kritische vragen te stellen;

Wat moet je kunnen?

 • Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding;
 • Je hebt 2 á 3 jaar ervaring in full cycle recruitment, bij voorkeur in de tech industrie;
 • Internationale ervaring is een pré;
 • Je bent minimaal beschikbaar voor 24-40 uur per week;
 • Je hebt uitstekende sociale- en communicatieve vaardigheden;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Je hebt een goede dosis doorzettingsvermogen, humor, bent stressbestendig en proactief;
 • Je hebt affiniteit met IT en software dienstverlening (SaaS)

Een informele werksfeer waar ruimte is voor ontwikkeling in de 2Solar Software Academy. Wij bieden jou een baan met veel afwisseling en verantwoordelijkheid, laptop naar keuze, 25 vakantiedagen en een goed salaris.

Wij werken met een hecht, jong team. De meeste collega’s zijn tussen de 25 en 35 jaar oud. Onderling houden wij van een informele werksfeer. Zo vinden wij het erg leuk om bijvoorbeeld op vrijdagavond nog een biertje te drinken op het terras of om uit eten te gaan. Dagelijks staat er een verzorgde lunch voor je klaar en is er vers fruit. Ons kantoor is gevestigd vlakbij de A28 en op loopafstand van het station en de oude binnenstad. Zowel met het openbaar vervoer als met de auto goed bereikbaar dus!

Wij zijn pioniers en jij bent dat ook. Bij 2Solar Software krijg jij daarom de ruimte en vrijheid om jouw werk goed te doen. Er wordt niet op de minuut gekeken, want kwaliteit, verbetering en onze klanten verder helpen staan voorop. Daarom vraag jij je vaak af: “Hoe kunnen wij onze klanten nog beter helpen?”.

Wij werken hard aan het versnellen van de duurzame energietransitie en bieden jou de mogelijkheid om een bijdrage te leveren aan een meer toekomstbestendige en duurzame wereld. Een baan dus met duurzaamheidsgarantie!

Werken bij 2Solar

Contactpersoon

Ninet van de Worp
Bereikbaar via mail, mobiel en whatsapp
Telefoon: 06-22692000
Email: ninet@2solar.nl

We bekijken je sollicitatie en streven ernaar om je binnen 24 uur meer informatie te geven over het vervolg van het proces. Zijn we enthousiast geraakt?

Dan neemt Ninet telefonisch contact met je op om een kennismaking in te plannen, we willen je graag beter leren kennen!

We nodigen je uit bij ons op kantoor zodat je gelijk de sfeer eens kan proeven. We zijn heel erg benieuwd naar wie jij bent, wat je kan en wat je wil! Dit is voor jou ook het moment om alle vragen die je hebt aan ons te stellen. Aan de hand hiervan ontdekken we of er een match is!

Dan gaan we graag een duurzame relatie met je aan.

2Solar software is een snelgroeiend bedrijf en de grootste speler in de zonnepanelenmarkt. Wij hebben de ambitie om de energietransitie te versnellen. Hiervoor ontwikkelen en leveren wij software voor de duurzame energiemarkt. Dit varieert van standaardmodules tot op maat gemaakte systemen. Wij staan voor solide oplossingen, waarbij we ons tot nu toe vooral gefocust hebben op de zonnepanelenmarkt en werken altijd nauw samen met onze klanten.

Twee awards, twee jaar op rij 2Solar Software groeit hard; in 2019 en 2020 hebben wij een mooie positie in de Fast Top 50 van Deloitte van snelst groeiende Tech bedrijven in Nederland gewonnen en in 2019 en 2020 ook in de FD Gazellen Award van 770 snelst groeiende bedrijven in Nederland. Een prestatie waar we trots op zijn en elke dag aan werken door onze klanten de beste dienstverlening te bieden!

Ambitie Onze dienstverlening richt zich nu nog voornamelijk op de Nederlandse, Belgische en Engelse markt en heeft vooral betrekking op de zonnepanelenmarkt. Onze ambitie is om 2Solar op grote schaal internationaal verder uit te rollen. Je zult dan ook gaan werken met internationale bedrijven uit verschillende landen en samenwerken met ervaren developers van onze vestiging in Lviv/ Oekraïne. Je kunt dus veel leren en er is ruimte om door te groeien.

Ninet van de Worp

Heb je vragen over deze vacature? Neem gerust contact met mij op via mail, mobiel of whatsapp 06-22692000

2Solar aanvaardt geen ongevraagde hulp voor van intermediairs, uitzendbureaus of andere derden. Toegestuurde cv’s (in welke vorm dan ook) door genoemde partijen aan enige medewerkers van 2Solar zonder geldige schriftelijke zoekopdracht van onze HR Afdeling, worden beschouwd als publieke informatie. Er zal aan genoemde partijen geen vergoeding zijn verschuldigd in geval dat een kandidaat wordt aangenomen van wie ongevraagd het cv en/of andere gegevens zijn toegestuurd.

ninet@2solar.nl

  Solliciteer op deze functie  2Solar software legt je gegevens vast conform de Wet bescherming persoonsgegevens.

  0
  Gedreven collega’s
  0
  Awards
  0
  Regels code geschreven per dag