Vacature

Senior Tester

Vacature Senior Tester

Word jij onze nieuwe collega?

 

In deze mooie functie zul je vooral bezig zijn met het testen van groot- en kleinschalige projecten en ben je het verlengstuk van de product owner en het development team. Het goed instellen op de scope van het testwerk binnen deze projecten is voor jou vanzelfsprekend, net zoals aangeven hoe volgens jou het werk opgeleverd dient te worden. Kwaliteit is dan ook jouw uitgangspunt, net zoals bij 2Solar. Je bent de eerste tester in ons team en bent gewend om zelf sturing te geven aan je werk. Kun jij je vinden in dit profiel en wil je een vervolgstap maken in je carriėre? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

 • Het testen van webapplicaties om de energietransitie mee te ondersteunen binnen groot-en kleinschalige projecten
 • Adequaat inschatten welke elementen getest moeten worden en wat de scope van het testwerk is en hiernaar handelen
 • Zorgdragen voor een heldere communicatie met de product owner en het development team en gestrucureerd documenteren van je testbevindingen
 • Meerdere platformen (Web, mobiel) en frameworks zoals o.a. Laravel
 • Ontwikkeling van 2Solar en jezelf!

Wie ben jij?

 • Je hebt de benodigde technische kennis die essentieel is bij meer diepgaande testen
 • Je hebt veel ervaring met geautomatiseerd testen en de technieken die hierbij komen kijken en beheerst de talen PHP, Vue en Angular
 • Je bent in staat om kritisch te zijn over het opgeleverde werk en jouw mening te geven over de kwaliteitseisen die volgens jou benodigd zijn
 • Je denkt Agile en kent Scrum als ontwikkelmethodiek
 • Je bent communicatief vaardig en hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Je hebt een grote mate van zelfstartend vermogen; je neemt zelf initiatief
 • Je kunt zelfstandig een opdracht van begin tot eind uitvoeren
 • Je helpt anderen met hun technische uitdagingen
 • Je kunt anderen overtuigen, maar je staat ook open voor andermans mening

Een informele werksfeer waarin je samen met collega’s kunt werken aan uitdagende projecten en waar ruimte is voor ontwikkeling. Wij bieden jou een baan met veel afwisseling en verantwoordelijkheid, 25 vakantiedagen en een goed salaris. Uiteraard ontvang je een laptop naar keuze.

Wij werken met een hecht, jong team. Onderling houden wij van een informele werksfeer. Zo vinden wij het erg leuk om bijvoorbeeld op vrijdagavond nog een biertje te drinken op het terras of om uit eten te gaan. Dagelijks staat er een uitgebreide lunch voor je klaar en is er vers fruit. Ons kantoor is gevestigd vlakbij de A28 en op loopafstand van het station en de oude binnenstad. Zowel met het openbaar vervoer als met de auto goed bereikbaar dus!

Wij werken hard aan het versnellen van de duurzame energietransitie en bieden jou de mogelijkheid om een bijdrage te leveren aan een meer toekomstbestendige en duurzame wereld. Een baan dus met duurzaamheidsgarantie!

Werken bij 2Solar

Contactpersoon

Ninet van de Worp
Bereikbaar via mail, mobiel en whatsapp
Telefoon: 06-22692000
Email: ninet@2solar.nl

We bekijken je sollicitatie en streven ernaar om je binnen 24 uur meer informatie te geven over het vervolg van het proces. Zijn we enthousiast geraakt?

Dan neemt Ninet telefonisch contact met je op om een kennismaking in te plannen, we willen je graag beter leren kennen!

We nodigen je uit bij ons op kantoor zodat je gelijk de sfeer eens kan proeven. We zijn heel erg benieuwd naar wie jij bent, wat je kan en wat je wil! Dit is voor jou ook het moment om alle vragen die je hebt aan ons te stellen. Aan de hand hiervan ontdekken we of er een match is!

Dan gaan we graag een duurzame relatie met je aan.

2Solar software is een snelgroeiend bedrijf en de grootste speler in de zonnepanelenmarkt. Wij hebben de ambitie om de energietransitie te versnellen. Hiervoor ontwikkelen en leveren wij software voor de duurzame energiemarkt. Dit varieert van standaardmodules tot op maat gemaakte systemen. Wij staan voor solide oplossingen, waarbij we ons tot nu toe vooral gefocust hebben op de zonnepanelenmarkt en werken altijd nauw samen met onze klanten.

Twee awards, twee jaar op rij 2Solar Software groeit hard; in 2019 en 2020 hebben wij een mooie positie in de Fast Top 50 van Deloitte van snelst groeiende Tech bedrijven in Nederland gewonnen en in 2019 en 2020 ook in de FD Gazellen Award van 770 snelst groeiende bedrijven in Nederland. Een prestatie waar we trots op zijn en elke dag aan werken door onze klanten de beste dienstverlening te bieden!

Ambitie Onze dienstverlening richt zich nu nog voornamelijk op de Nederlandse, Belgische en Engelse markt en heeft vooral betrekking op de zonnepanelenmarkt. Onze ambitie is om 2Solar op grote schaal internationaal verder uit te rollen. Je zult dan ook gaan werken met internationale bedrijven uit verschillende landen en samenwerken met ervaren developers van onze vestiging in Lviv/ Oekraïne. Je kunt dus veel leren en er is ruimte om door te groeien.

Ninet van de Worp

Heb je vragen over deze vacature? Neem gerust contact met mij op via mail, mobiel of whatsapp 06-22692000

2Solar aanvaardt geen ongevraagde hulp voor van intermediairs, uitzendbureaus of andere derden. Toegestuurde cv’s (in welke vorm dan ook) door genoemde partijen aan enige medewerkers van 2Solar zonder geldige schriftelijke zoekopdracht van onze HR Afdeling, worden beschouwd als publieke informatie. Er zal aan genoemde partijen geen vergoeding zijn verschuldigd in geval dat een kandidaat wordt aangenomen van wie ongevraagd het cv en/of andere gegevens zijn toegestuurd.

ninet@2solar.nl

  Solliciteer op deze functie  2Solar software legt je gegevens vast conform de Wet bescherming persoonsgegevens.

  0
  Gedreven collega’s
  0
  Awards
  0
  Commits