Vacature

Scrum Master

Vacature Scrum Master

Word jij onze nieuwe collega?

Voor ons hoofdkantoor in Zwolle zijn wij per direct op zoek naar een ervaren Scrum Master

Vind jij het heerlijk om zelfsturende teams te creëren die zich kunnen aanpassen aan veranderende vragen zonder dat dit effect heeft op de productiviteit van een sprint? Weet jij waar je energie in moet steken om een team in een flow te houden? Heb jij al ervaring als Scrum Master en ben jij nu klaar voor de volgende stap in je carrière? Dan is dit jouw baan!

Bij 2Solar Software werk je dagelijks samen met bevlogen developers om hoge kwaliteit producten te leveren voor onze klanten en om Sprint Goals te behalen. Jij wordt de spin in het web die stakeholders en development-teams faciliteert en verandering teweeg brengt. Jij speelt een cruciale rol in het professionaliseren van onze projecten en de energie in een team.

Jouw visie, kennis en inbreng is welkom bij ons snel groeiende bedrijf waarin wij je een uitdagende baan kunnen bieden en waarbij er naast hard werken ook de nodige ruimte is voor gezelligheid en ontspanning. We work hard and play hard!

Jouw carrière bij 2Solar

Als Scrum Master ben je voornamelijk bezig met het coachen van teams en zorg je er voor dat ze succesvol zijn. Dit doe je door de Scrum events te faciliteren zodat ze goed verlopen. Om tot het beste resultaat te komen, ben je niet bang zijn om tot de kern te komen: wat wil de klant precies en wat heeft het team nodig om dit te behalen? Oftewel, je kunt belemmeringen transparant maken, met iedereen samenwerken en streeft er altijd naar om teams te laten groeien.

Je doet dit niet alleen, samen met onze Customer Succes Implementation Consultants en Specialisten help je bij het implementeren van een Way-of-Working dat bij de klant past en die het gedachtegoed van Scrum en Agile waarborgt. Als Scrum Master heb jij een belangrijke rol bij het adapteren van de Way-of-Working bij onze klanten. Tenslotte zijn we op zoek naar een actieve collega: je organiseert graag uitjes en deelt gerust je kennis door trainingen of presentaties te geven. Kortom je geeft veel energie want je krijgt ook veel energie terug.

Wat moet je kunnen?

Met een passie voor kansen zien en uitdagingen oplossen kom je bij ons al een heel eind. We vragen ook nog het volgende aan je:

 • Een relevant HBO- of WO-diploma;
 • Je bent een Agilist in je hart en een Scrum Master in je hoofd.
 • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring als Scrum Master;
 • Bij voorkeur heb je ervaring als Scrum Master van meerdere (internationale) teams tegelijkertijd;
 • Je bent resultaatgericht en kan directief zijn als dat moet om een team te helpen;
 • Je wil je verder specialiseren als Scrum Master en ervaring krijgen met andere Agile aanpakken;
 • Ervaring met Jira en andere Scrum tooling is een pré;
 • Je kunt uitstekend communiceren en presenteren in het Nederlands en Engels;
 • Het zou geweldig zijn als je de certificaten PS1 en PS2 (professional scrum master) en/of PSPO (professional product owner) hebt.

Kennis van – of nieuwsgierigheid naar – de volgende technieken:

 • Software Development;
 • Scrum;
 • Continuous Delivery;
 • Tooling ter ondersteuning van Scrum;
 • Faciliteren;
 • Coachen;
 • SAFe;
 • LeSS (Large-Scale Scrum);
 • Kanban.

Een informele werksfeer waarin je samen met collega’s kunt werken aan uitdagende projecten en waar ruimte is voor ontwikkeling. Wij bieden jou een baan met veel afwisseling en verantwoordelijkheid, 25 vakantiedagen en een goed salaris. Uiteraard ontvang je een laptop naar keuze.

Wij werken met een hecht, jong team. De meeste werknemers zijn tussen de 23 en 35 jaar oud. Onderling houden wij van een informele werksfeer. Zo vinden wij het erg leuk om bijvoorbeeld op vrijdagavond nog een biertje te drinken op het terras of om uit eten te gaan. Dagelijks staat er een uitgebreide lunch voor je klaar en is er vers fruit. Ons kantoor is gevestigd in het hart van Zwolle, dus op loopafstand van station en de oude binnenstad.

Wij werken hard aan het versnellen van de duurzame energietransitie en bieden jou de mogelijkheid om een bijdrage te leveren aan een meer toekomstbestendige en duurzame wereld. Een baan dus met duurzaamheidsgarantie!

Contactpersoon

Ninet van de Worp
Bereikbaar via mail, mobiel en whatsapp
Telefoon: 06-22692000
Email: ninet@2solar.nl

We bekijken je sollicitatie en streven ernaar om je binnen 24 uur meer informatie te geven over het vervolg van het proces. Zijn we enthousiast geraakt?

Dan neemt Ninet telefonisch contact met je op om een kennismaking in te plannen, we willen je graag beter leren kennen!

We nodigen je uit bij ons op kantoor zodat je gelijk de sfeer eens kan proeven. We zijn heel erg benieuwd naar wie jij bent, wat je kan en wat je wil! Dit is voor jou ook het moment om alle vragen die je hebt aan ons te stellen. Aan de hand hiervan ontdekken we of er een match is!

Dan gaan we graag een duurzame relatie met je aan.

2Solar software is een snelgroeiend bedrijf en de grootste speler in de zonnepanelenmarkt. Wij hebben de ambitie om de energietransitie te versnellen. Hiervoor ontwikkelen en leveren wij software voor de duurzame energiemarkt. Dit varieert van standaardmodules tot op maat gemaakte systemen. Wij staan voor solide oplossingen, waarbij we ons tot nu toe vooral gefocust hebben op de zonnepanelenmarkt en werken altijd nauw samen met onze klanten.

Twee awards, twee jaar op rij 2Solar Software groeit hard; in 2019 en 2020 hebben wij een mooie positie in de Fast Top 50 van Deloitte van snelst groeiende Tech bedrijven in Nederland gewonnen en in 2019 en 2020 ook in de FD Gazellen Award van 770 snelst groeiende bedrijven in Nederland. Een prestatie waar we trots op zijn en elke dag aan werken door onze klanten de beste dienstverlening te bieden!

Ambitie Onze dienstverlening richt zich nu nog voornamelijk op de Nederlandse, Belgische en Engelse markt en heeft vooral betrekking op de zonnepanelenmarkt. Onze ambitie is om 2Solar op grote schaal internationaal verder uit te rollen. Je zult dan ook gaan werken met internationale bedrijven uit verschillende landen en samenwerken met ervaren developers van onze vestiging in Lviv/ Oekraïne. Je kunt dus veel leren en er is ruimte om door te groeien.

Ninet van de Worp

Heb je vragen over deze vacature? Neem gerust contact met mij op via mail, mobiel of whatsapp 06-22692000

Bij 2Solar Software spreken we kandidaten graag op persoonlijke titel, acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

ninet@2solar.nl

  Solliciteer op deze functie  2Solar software legt je gegevens vast conform de Wet bescherming persoonsgegevens.

  0
  Gedreven collega’s
  0
  Awards
  0
  Commits