Vacature

Product Owner

Vacature Product Owner

Word jij onze nieuwe collega?

Voor ons hoofdkantoor in Zwolle zijn wij per direct op zoek naar een ervaren Product Owner.

Jij bent iemand die een mening en visie vormt over complexe backend- en frontend processen en analytisch en conceptueel denkt met veel gevoel voor impact- en risicomanagement. Je bent bedreven in SCRUM, zowel in theorie als in praktische ervaring en een creatieve en energieke teamplayer. Herken jij je hierin? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jouw visie, kennis en inbreng is welkom bij ons snel groeiende bedrijf waarin wij jou een uitdagende baan kunnen bieden en waarbij er naast hard werken ook de nodige ruimte is voor gezelligheid en ontspanning. We work hard and play hard!

 • Ben je resultaat- en oplossingsgericht en werk je onder druk alleen maar beter?
 • Ben je klantgericht en kijk en denk je net even een paar stappen verder om zo tot een goede oplossing samen met de opdrachtgever te komen?
 • Wil je een bijdrage leveren aan het versnellen van de energietransitie?

Wat ga je doen?

Als Product Owner bedenk en begeleid je innovatieve en doordachte projecten die impact hebben op het succes van onze opdrachtgevers. Jouw primaire rol is er voor te zorgen dat het team volledig betrokken is bij de totstandkoming van het product en jullie er als team volledig voor gaan om onze opdrachtgevers succes te bezorgen. Je bent de spil tussen het developersteam en de opdrachtgever en je bent vanzelfsprekend gedurende het hele proces betrokken. Van inventarisatie, product visioning en scoping tot en met de demosessie en eindoplevering die jij samen met je team verzorgt. Hierbij wordt je ondersteund door een team van ervaren developers (nationaal en internationaal), designers en een CTO.

Wij zijn op zoek naar iemand die:

 • de wensen en doelstellingen van de klant vertaalt met het team naar een Backlog die ingericht is om zo snel mogelijk waarde voor de klant te leveren;
 • in staat is wensen van klanten op waarde te schatten en business value te bepalen;
 • de vragen van developers beantwoordt, om zo de requirements helder te houden;
 • veel met stakeholders ( klanten en intern) in gesprek is, om verwachtingen te managen en klanttevredenheid te borgen;
 • de kwaliteit en de toegevoegde waarde van projecten bewaakt en intern en extern primair aanspreekpunt is;
 • in staat is complexe epics op te splitsen in kleine, praktische user stories;
 • snel lerend is; je hebt wellicht nog geen ervaring in de zonnepanalenindustrie, maar leert snel de in ins en outs van de markt kennen, om zo tot goede oplossingen te komen;
 • zelf initiatief neemt om suggesties te doen hoe onze klanten nog beter geholpen kunnen worden.

Wat moet je kunnen?

 • Een afgeronde, relevante HBO- of WO-opleiding;
 • Aantoonbaar 3 tot 5 jaar relevante ervaring in een vergelijkbare functie als Product Owner;
 • Helikopterview en analytisch sterk ontwikkeld denkvermogen;
 • Kennis en ervaring met Agile Way of Working/SCRUM;
 • Communicatief vaardig, klantgericht en een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, in woord en geschrift.

Een informele werksfeer waar ruimte is voor ontwikkeling in de 2Solar Software Academy. Wij bieden jou een baan met veel afwisseling en verantwoordelijkheid, laptop naar keuze, 25 vakantiedagen en een goed salaris.

Wij werken met een hecht, jong team. De meeste collega’s zijn tussen de 25 en 35 jaar oud. Onderling houden wij van een informele werksfeer. Zo vinden wij het erg leuk om bijvoorbeeld op vrijdagavond nog een biertje te drinken op het terras of om uit eten te gaan. Dagelijks staat er een verzorgde lunch voor je klaar en is er vers fruit. Ons kantoor is gevestigd vlakbij de A28 en op loopafstand van het station en de oude binnenstad. Zowel met het openbaar vervoer als met de auto goed bereikbaar dus!

Wij zijn pioniers en jij bent dat ook. Bij 2Solar Software krijg jij daarom de ruimte en vrijheid om jouw werk goed te doen. Er wordt niet op de minuut gekeken, want kwaliteit, verbetering en onze klanten verder helpen staan voorop. Daarom vraag jij je vaak af: “Hoe kunnen wij onze klanten nog beter helpen?”.

Wij werken hard aan het versnellen van de duurzame energietransitie en bieden jou de mogelijkheid om een bijdrage te leveren aan een meer toekomstbestendige en duurzame wereld. Een baan dus met duurzaamheidsgarantie!

Werken bij 2Solar

Contactpersoon

Ninet van de Worp
Bereikbaar via mail, mobiel en whatsapp
Telefoon: 06-22692000
Email: ninet@2solar.nl

We bekijken je sollicitatie en streven ernaar om je binnen 24 uur meer informatie te geven over het vervolg van het proces. Zijn we enthousiast geraakt?

Dan neemt Ninet telefonisch contact met je op om een kennismaking in te plannen, we willen je graag beter leren kennen!

We nodigen je uit bij ons op kantoor zodat je gelijk de sfeer eens kan proeven. We zijn heel erg benieuwd naar wie jij bent, wat je kan en wat je wil! Dit is voor jou ook het moment om alle vragen die je hebt aan ons te stellen. Aan de hand hiervan ontdekken we of er een match is!

Dan gaan we graag een duurzame relatie met je aan.

2Solar software is een snelgroeiend bedrijf en de grootste speler in de zonnepanelenmarkt. Wij hebben de ambitie om de energietransitie te versnellen. Hiervoor ontwikkelen en leveren wij software voor de duurzame energiemarkt. Dit varieert van standaardmodules tot op maat gemaakte systemen. Wij staan voor solide oplossingen, waarbij we ons tot nu toe vooral gefocust hebben op de zonnepanelenmarkt en werken altijd nauw samen met onze klanten.

Twee awards, twee jaar op rij 2Solar Software groeit hard; in 2019 en 2020 hebben wij een mooie positie in de Fast Top 50 van Deloitte van snelst groeiende Tech bedrijven in Nederland gewonnen en in 2019 en 2020 ook in de FD Gazellen Award van 770 snelst groeiende bedrijven in Nederland. Een prestatie waar we trots op zijn en elke dag aan werken door onze klanten de beste dienstverlening te bieden!

Ambitie Onze dienstverlening richt zich nu nog voornamelijk op de Nederlandse, Belgische en Engelse markt en heeft vooral betrekking op de zonnepanelenmarkt. Onze ambitie is om 2Solar op grote schaal internationaal verder uit te rollen en de software naast zonnepanelen ook geschikt te maken voor andere verduurzamingstoepassingen, zoals voor warmtepompen. Je zult dan ook gaan werken met internationale bedrijven uit verschillende landen en samenwerken met ervaren developers van onze vestiging in Lviv/ Oekraïne.

Ninet van de Worp

Heb je vragen over deze vacature? Neem gerust contact met mij op via mail, mobiel of whatsapp 06-22692000

2Solar aanvaardt geen ongevraagde hulp voor van intermediairs, uitzendbureaus of andere derden. Toegestuurde cv’s (in welke vorm dan ook) door genoemde partijen aan enige medewerkers van 2Solar zonder geldige schriftelijke zoekopdracht van onze HR Afdeling, worden beschouwd als publieke informatie. Er zal aan genoemde partijen geen vergoeding zijn verschuldigd in geval dat een kandidaat wordt aangenomen van wie ongevraagd het cv en/of andere gegevens zijn toegestuurd.

ninet@2solar.nl

  Solliciteer op deze functie  2Solar software legt je gegevens vast conform de Wet bescherming persoonsgegevens.

  0
  Gedreven collega’s
  0
  Awards
  0
  Regels code geschreven per dag