Werken bij

Help mee de
verduurzaming
te versnellen

Ontdek meer
Work hard, play hard.

Werken bij 2Solar in een jong dynamisch team. Doe jij mee?

2Solar Software groeit hard en is de grootste speler in de zonnepanelenmarkt. Wij hebben de ambitie om de energietransitie te versnellen. Hiervoor ontwikkelen en leveren wij software voor de duurzame energiemarkt. Dit varieert van standaardmodules tot op maat gemaakte systemen. Wij staan voor solide oplossingen, waarbij we ons tot nu toe vooral gefocust hebben op de zonnepanelenmarkt en werken altijd nauw samen met onze klanten.

Onze ambitie is om 2Solar op grote schaal internationaal verder uit te rollen en de software naast zonnepanelen ook geschikt te maken voor andere verduurzamingstoepassingen, zoals voor warmtepompen. Je zult dan ook gaan werken met internationale bedrijven uit verschillende landen en samenwerken met ervaren developers van onze vestiging in Lviv/ Oekraïne. Je kunt dus veel leren en er is ruimte om door te groeien.

2Solar Software groeit hard; in 2019 en 2020 hebben wij een mooie positie in de Fast Top 50 van Deloitte van snelst groeiende Tech bedrijven in Nederland gewonnen en in 2019, 2020 en 2021 ook in de FD Gazellen Award van 770 snelst groeiende bedrijven in Nederland. Een prestatie waar we trots op zijn en elke dag aan werken door onze klanten de beste dienstverlening te bieden!

Vacatures

Wil jij werken bij een bedrijf dat bijdraagt aan de energietransitie? Klik op een vakgebied om de vacatures te bekijken of stuur een open sollicitatie naar ninet@2solar.nl

Development

Customer Support

Marketing

Human Resources

Sales

Stages

0
Kopjes koffie gedronken
0
Commits
0
Gedreven collega’s
0
Awards gewonnen